Midsommar event på Rosendals trädgård

Idag var jag bjuden på ett så härligt event ute på Rosendals Trädgård som Essie höll  i. Dom har precis släppt en ny midsommarkollektion så det var självklart temat - midsommar! Och titta så galet mycket blommor dom hade. Så magiskt vackert! Och vi ska inte ens prata om hur gott det doftade inne i växthuset :-)

Klart det var en midsommarstång där också, haha. Vi hade sån tur med vädret, vilket inte är speciellt vanligt för midsommar, tänk om det kunde vara såhär? :-) Det bjöds även på traditionell midsommarlunch och en jordgubbspavlova till efterrätt. Muuums!

En av färgerna från nya kollektionen! Den innehöll typiska sommarfärger så som grönt, rosa, himmelsblå osv. Väldigt glad och fin kollektion! 

Sen var det dags att göra egna kransar av alla blommor! Vi fick hjälp utav Emelie på Elite Floral och utan henne hade jag fan aldrig klarat det haha. Det är väääldigt pilligt och det gäller att ha tålamod, men måste även säga att det är väldigt avkopplande att sitta och pyssla sådär också :-) Alla satt helt tysta och koncentrerade under en halvtimme, haha! 

Och voilà! Såhär blev min! Jag blev faktiskt riktigt nöjd även om den blev väldigt stor och rätt tung haha. Så somrig och rosa :-)

Var självklart tvungen att ha på mig den lite också! Så synd att såna här inte håller så länge, hade ju varit perfekt att spara den till midsommar haha..! Alla var så himla fina i sina kransar och alla andra folk som var på Rosendals Trädgård tittade lagom mycket på oss och trodde typ vi hade möhippa, hehe.


Tusen tack Loreal och Essie för det mysigaste eventet på riktigt länge. Det är sällan jag känner mig såhär glad och fylld på energi efter ett event, men detta var verkligen perfekta starten på den här helgen. Nu kan jag inte låta bli att längta ännu mer till midsommar! <3Gillar

Kommentarer