Midsommarveckan

Hej fina ni! Hur mår ni? Med mig är det bra förutom att jag börjar känna mig lite hängig. F sa igår att han hade lite ont i halsen och kände sig dålig, och nu känner jag av i halsen haha.. Så typsikt! Men får hoppas att det inte blir något mer nu. Var iallafall inne i stan en sväng på förmiddagen för att lämna tillbaka två klänningar, och så blev jag två andra klänningar rikare haha.. Var inne en sväng på Zara och det ser ut som att deras rea börjar när som helst, vet ni när den startar? 

Jag var hemma igen vid 13-tiden och nu ska jag bara ta igen lite jobb och gå ut med vovven. Så här ser resten av min vecka ut: 

Onsdag - Ska starta dagen med en frukost med Rebecka och Bianca på Nytorget 6. Ska bli väldigt mysigt! Resten av dagen har jag inga specifika planer än. 

Torsdag - Ska på ett frukostevent som Lojsan håller i tillsammans med NA-KD på morgonen. Sen på eftermiddagen bär det av mot Brottö i Skärgården där vi ska fira midsommar! Antar att det blir en massa fix på dagen, och sen på eftermiddagen ska iväg och käka middag hela gänget på en sjökrog. Blir skoj! 

Fredag - MIDSOMMAR! Vi har planerat den här dagen sen typ julas, haha, så ska bli väldigt roligt! Vi är ett gäng på typ 10-12 pers som ska hänga hos F's kompis landställe. Vi ska köra massa lekar, äta god mat osv osv. Längtar :-) Dock verkar det som att vädret ska bli katastrof, men vi får ha kul ändå haha. 

Lördag / Söndag - På lördagen är vi nog kvar på landstället, men åker hem fram mot kvällen skulle jag tro. Har inga planer alls för söndagen än, bara ta det lugnt tror jag! <3


Gillar

Kommentarer