Min beställning från Glossier

Inlägget innehåller reklamlänkar från Lyko.se & Åhlens.se

Här om veckan gjorde jag en beställning från det hypade märket Glossier. Jag visste faktiskt inte att dom skickade med gratis frakt (vid köp över 300kr) till Sverige så jag kunde inte hålla mig tills jag är tillbaka i NY. Det är ju uppstörtat i New York och det är även där i Soho deras kända hemliga showroom ligger. Jag och Sofia var där i våras och det var en upplevelse haha :-) 

Men eftersom det var så smidigt att beställa valde jag att göra det istället, jag hade kollat ut ett par grejer sen innan jag var sugen på att testa. Det tog ca 5 arbetsdagar att få paketet, och jag behövde inte betala tull då jag tror det skickas från deras lager i England. Men så gulligt paketerat och produkterna är ju så fina. För er som inte känner till Glossier så är det ett relativt nystartat märke med fokus på "you but better", allt är veganskt och väldigt naturliga produkter som bara ska framhäva det du har istället för att täcka. Så alla produkter är väldigt "lätta", och så himla söta att se på :-) Tänkte gå igenom det jag beställde nu när jag även testat allt: 

Perfecting skin tint i färgen G7

Den här har verkligen fått både ros och ris när jag tittat på recensioner på youtube. Det är alltså en "foundation" men typ världens tunnaste som inte ger någon mer täckning än att jämna ut hudtonen. Jag använder annars den HÄR färgade dagkrämen som jag älskar, men denna är bra mycket tunnare i konsistenser vilket jag gillar. Jag vill gärna ha något i ansiktet, men vill absolut inte känna det eller att det ska synas på hyn. Så jag gillar den faktiskt mycket! Den känns sjukt återfuktande och lämnar ett fint naturligt glow. Perfekt under sommaren. Jag valde färgen G7 som är en medium färg med gul/varm underton. Eftersom det är så pass lite täckning och blandas in i huden lätt så känns det inte som att färgmatchningen behöver vara exakt 100%. 

Brow duo: Brow Flick "Brown" och Boy Brow "Clear"

Jag har varit sjukt sugen på deras brynprodukter. Framförallt deras Boy Brow som varit väldigt hypat. Det är alltså en ögonbrynsgel som sätter brynen på plats. Finns i 3 färger. Deras Brow Flick är några månader ny och ser ut som en tuschpenna typ haha. Den är alltså till för att måla egna brynstrån så att brynet ska se så naturligt ut som möjligt. Väldigt lättanvänd och jag gillar att den ger "naturligt" buskiga bryn! Boy Brown gillar jag också men kanske inget speciellt, iallafall inte i färgen "clear". Ska jag tipsa om en grym ögonbrynsgel så är den HÄR den bästa jag testat. 

Dessa såldes iallafall i ett kit för en billigare peng men går självklart att köpa separat också!

Cloud Paint i färgen "Puff" och "Dusk"

Ska ni någonsin beställa eller handla från Glossier så måste ni lova att köpa deras kräm rouge som är typ det bästa jag har i min sminkväska också. Jag köpte färgen Dusk i deras butik i våras, och nu Puff som är mera babyrosa. Förpackningen är ju så sjukt söt, och sen är dom grymma också. Dom blandas ut så himla lätt och blir inte alls fläckiga eller kladdiga på huden. Det ser bara galet naturligt ut! Färgen blir inte lika stark som man tror, utan den sjunker in fint i hyn. Puff är som sagt väldigt rosa och ser så fräsch ut, medans Dusk är mer brunrosa och ger ett varmt och bronzigt intryck. Älskar båda verkligen och dom är även perfekta att blanda om man vill få en egen färg :-) 

Lip gloss "clear"

Och till sist så beställde jag även deras läppglans. Jag har varit ute efter ett genomskinligt, riktigt glossy läppglans och jag tror att jag har hittat rätt. Det är lite tjockare i konsistensen men inte alls jobbigt att ha på läpparna. Det gör typ bara snarare att det håller längre. Enkelt, väldigt fint läppglans alltså! Finns inte så mer att säga, eller jo det luktar väldigt gott! :-) 

Gillar

Kommentarer