Min dag

Inlägget innehåller reklamlänkar

Idag var jag ju i stan för ett event som Vass höll i! Vi fick spana på Sephoras kommande höstkollektion. Dom flesta märkena från Sephora var där och visade upp sina nyheter. Natasha Denona är nytt och jag har verkligen hört sååå himla bra om det, speciellt hos alla amerikanska youtubers :-) Och hur söt är inte Benefit's nya foundations? Släpps i juli! 

Klänning - HÄR (finns även i fler färger!)

Efter eventet gick jag och Bianca lite på stan för att kika i butiker. Jag hittade den här vita klänningen och blev helt såld! Den är i linne, och så fin i modellen verkligen. Tror minsann att den får bli min midsommarklänning :-) Dessutom var den nedsatt 50% så den var superbillig! Värsta kapeeeet <3 Dock verkar det inte som att det var rea på nätet nu när jag kollade, men fanns några kvar i butiken på Drottninggatan! 

Jag var hemma igen vid 18-tiden och sen dess har jag bara rensat garderoben, slängt massa skit och ätit middag! Nu känner jag mig helt färdig, så nu blir det en mysig kväll hemma bara i väntan på att F ska komma hem från jobbet. Kram på er <3


Gillar

Kommentarer