Min dag

Idag har jag inte riktigt hunnit sätta mig ner, och kände att det var så länge sen jag uppdaterade om min dag - så idag blir bloggningen lite senare istället! Men jag hade en ganska lugn förmiddag hemma, och vid 13 tiden åkte jag och mamma och handlade lite. Jag köpte den absolut största resväskan jag kunde hitta haha, valde den gråa stora här på bilden. Från ö&b och kostade endast 499:- vilket var nice, sen vet jag inte om kvalitén men den kändes bra. Sen tog vi en sväng med Nelson i djuraffären och den bortskämda hunden fick typ allt han pekade på haha... Nej, men dom hade en outlet så vi passade på att köpa massa mat och godis. Han älskar djuraffären, det är som att ta med ett litet barn :-) Han ska hälsa på alla och lukta på alla ben och leksaker <3

Direkt efter så tog jag pendeln in till stan för att kika förbi Bianca och hennes nya lägenhet på Kungsholmen! Wow vad fin den var, längtar efter att få se mer av hennes flytt på bloggen (nu när jag tyvärr inte kommer vara i Stockholm och kunna besöka), tror det kommer bli så bra. Blev såklart lagom svartsjuk och längtar tills jag också har en egen lägenhet, haha. Det lär dröja några år, men den som väntar på något gott.. :-) 

Sen rörde jag mig i eftermiddagssolen mot söder för att möta upp Amanda och Sofia. Njuter av Stockholm till 100% när jag går på stan nu, tror jag kommer sakna den här staden, den är ju väldigt vacker! Speciellt nu under våren och sommaren.

Vi gick till skrapan och åt middag på Vapiano. Jag som alltid tar Filetto di manzo con vino rosso blev lagom besviken när jag fick reda på att dom har tagit bort den på menyn haha :-( Den var magisk! Men tog en likanande som också var god. Vi satt där länge och pratade om allt möjligt och skrattade tills tårarna rann. Mina tjejer som jag kommer sakna så mycket! <3

Fick skjuts hem av Amanda efter middagen och vi åkte i den fina solnedgången! Nu ska jag bara sjunka ner i soffan och kolla på PH som börjar strax, är besatt av den här säsongen så jag längtar haha. Hoppas ni mår bra! 


Gillar

Kommentarer