Min dag i bilder

I morse vaknade jag upp och kände mig lite piggare än dagen innan. Så på morgonen när butikerna öppnade åkte jag in en snabb sväng till stan för att lämna tillbaka en tröja. Jag fick även med mig skorna på bilden hem, ett par perfekta vardagsklackar från Mango! :-) Av en slump jag gick in på H&M också och kom på att dom släppte deras samarbete med Eytys idag så det var proppfullt haha. Jag hittade inget till mig men köpte en T-shirt till Frank i present <3

Vid halv 12 var jag hemma hos mamma igen för en dag hos henne och vovven. Saknar verkligen Nelson nu när jag inte bor hemma längre. Mamma med för den delen!

Vi åt lite lunch på förmiddagen och tog sen en promenad ute i det härliga vädret medans solen var uppe. Det var iiiiiskallt ute men jag gillar typ det, så länge man har bra kläder på sig.

Såhär såg jag ut! Mössan är gammal och fuskpälsen är köpt förra året på Chiquelle. Väskan lånade jag av mamma på bilderna för att jag tyckte den var så snygg. Den är identisk med Nunoo-väskorna, men hon har köpt den någon annanstans. Den är inte i skinn heller! Men så fin.

Älskade lilla hund <3

Nelson är inte alls speciellt lekig av sig haha, sån gubbe. Men hans senaste grej är att leka med vantar och hämta vantarna när man tappar dom :-)

Väl hemma igen så passade jag på att blogga lite och svara på ett par mail.

Vid 18 smsade F mig och frågade om jag ville med på hockey, och det ville jag! Så vi sågs en halvtimme senare i globen och åt en donkenmiddag. 

Sen blev det matchdags! DIF mötte Malmö men förlorade tyvärr. Jag brydde mig dock inte så mycket utan tyckte att det var roligt ändå haha, gäller att stötta sin pojkvän och hans hobbys :-) Kände dock för varje minut som gick att jag började må lite sämre. Så nu längtar jag hem till en varm säng och tvn <3 Hoppas på att må bättre imorgon för då är det helg! Vi hörs mer då. Kram på er!Gillar

Kommentarer