Min fredag

I morse var jag uppe med tuppen vid 07 för att röra min in mot stan för ett frukostevent som höll till på Wella Studios. Vi fick en god frukost och sen en introduktion om deras nya serie System Professional och sen fick vi typ en liten "konsultation" om hur vårt egna hår är och sen fick vi produkter som passade alla personligen. Lyxigt! Så här såg jag ut btw! Älskar min nya manchesterjacka från Urban Outfitters jag köpte förra helgen! Halva priset :-) 

Sen gick vi till Zara för att kika lite, dom har fått in så mycket snyggt. Jag testade allt ovan men köpte bara jeansen, allt annat var så sjukt litet i storlekarna. Jag är lång visst, men är det inte sjukt att jag typ ska behöva L/XL i många plagg på Zara? Eller är det bara jag som vill att plaggen ska sitta liiite större och inte supertight och kort i ärmarna. Jaja, lite irriterande. Men gillade verkligen den vita crop-topen och prickiga klänningen som var i lite siden-tyg och öppen i ryggen. Dock rätt kort, så är du under 175 så passar den nog bättre :-) 

Hur som helst! Sen började det spöregna och då åkte jag hem vid 12. Rätt skönt att vara hemma innan 13 och redan hunnit med en del. Annars är jag en sån som alltid får saker gjort på eftermiddagen och kvällen. Jag ska iallafall chilla hemma och jobba lite i några timmar nu. Ikväll ska jag möta upp Amanda och Sofia för en mysig middag tillsammans, vi ska äta tapas. Längtaaaar! <3


Gillar

Kommentarer