Min helg

Min helg har varit sjukt lugn men det har varit riktigt behövligt och skönt. I fredags var jag bara hemma hela kvällen och kollade på tv med mamma, rätt skönt. Somnade tidigt och lördagen började inte superbra.. Har haft så ont i magen ett tag nu och i lördags låg jag bara inne på mitt rum hela dagen och vilade. Vid 17 åkte vi till Handens Närsjukhus för att kolla det, men det är förhoppningsvis inget allvarligt. 

Direkt när jag var klar hos läkaren så åkte jag hem till F för en myskväll. Vi lagade hamburgare till middag och kollade på Så mycket bättre, han fick ta hand om mig lite :-) Men det kändes mycket bättre när jag fick tänka på annat! <3

På söndagen tog vi en låång sovmorgon och åt frukost framför Nyhetsmorgon. Älskar söndagar nu för tiden när dom inte bara är ångest. Söndagar är nu mera min och F's dag tillsammans haha, typ den enda dagen vi hinner ses ordentligt och hitta på något.

Så vi åkte och shoppade lite! F köpte lite växter hem till honom och sen köpte vi lite ljus och annat smått och gott.

Fikapaus <3

När vi kom hem igen så städade, tvättade och fixade vi lite i några timmar. F köpte ett nytt påslakanset som vi bytte till och oh my vad jag sov gott. Det kommer från Hmetex och var i typ tvättad bomull så det var typ lite hårt och svalt, men inte alls som linne. Nej, men det blev sjukt fluffigt och mysigt. Måste köpa hem ett sånt till mig själv också! 

Till middag blev jag serverad den här cesarsalladen som var magisk, så lyxigt :-) Kvällen spenderades i soffan framför Temptation Isand med massa gott. Sen somnade vi gott vid 11. Så mysig helg som iallafall avslutades på ett riktigt bra sätt trots allt!

Gillar

Kommentarer