Min helg

Helgen började med detta lilla meddelande på spegeln när jag vaknade, hur gulligt? F åkte till London för jobb. Sjukt vad man kan sakna någon över bara ett dygn haha. <3

Men jag hade det mysigt på fredagen ändå. Jag mötte upp Amanda och Sofia på söder för middag på den grekiska restaurangen Faros. Oj så gott det var verkligen! Vi satt där länge och bara åt och pratade massa. Världens bästa tjejer! 

Sen blev det lördag och jag hade en väldigt lugn dag. Åkte och kikade på lite kläder då jag behövde ett nytt svart linne till kvällen, som tur var hittade jag ett fint på H&M's rea! 

Vid 15 åt jag och F lite lunch hemma för att sen börja fixa oss inför kvällen! Vi hade en helkväll planerad som blev så himla bra verkligen. 

Bilder lånade från NicoleVid 18 åkte vi in till stan för att möta upp hans kompisar och gå på en överraskningsfest som blev jättelyckad. När vi hade varit där i någon timme sprang vi bort till Vapiano Stureplan där Nicole höll i ett event för att testa Vapianos nya drinklista. Så vi fick in massa mat, goda drinkar och hade det allmänt bra :-) Efter det gick vi tillbaka till överraskningsfesten en stund och sen blev det en rejäl utgång haha. Vi hann med Mr Voon, Kasai och till sist en snabbis på Vida innan vi tog en taxi hem. 

Igår mådde vi sådär haha.. Men det var det värt för oj vad kul vi hade. Vi låg i sängen i flera timmar, kollade på tv och bara myste. 

Men för att inte ligga inne exakt hela dagen tog vi en promenad på eftermiddagen för att handla lite middag och gotti. Sen blev det tacos, chips och mys i soffan hela kvällen framför Temptation Island. Så mysigt avslut på en perfekt helg! <3

Gillar

Kommentarer