Min helg

Fredag: I fredags åkte jag in till stan vid 15-tiden för att gå på en grab & run som Bikbok höll i Modin Åkerlinds PR byrå. Det fanns verkligen så himla mycket fint men jag kom hem med en kappa, dom perfekta vintage jeansen och en myströja. Väldigt nöjd! Efter det åkte jag hem till F, hämtade ett paket med skor till oss, åt pizza och väntade på att han skulle komma hem från jobbet. Då myste vi ner oss ordentligt i soffan med allt gott man kan tänka sig och till det kollade vi självklart på Sverige-matchen. 

Lördag: Vi tog en lååång sovmorgon som var så välförtjänt och efter det gjorde vi en mysig frukost innan vi sa hejdå. Han skulle jobba lite och jag åkte hem och fixade det sista inför bloppisen. Men vi möttes upp vid 18 tiden och åkte en sväng till MOS för att F skulle klippa sig och när vi väl var där passade vi på att kika runt lite och äta middag på Vapiano. Sen blev det en hyfsat tidig kväll eftersom att jag skulle upp tidigt på söndagen. 

Söndag: Jag var uppe redan vid 8 för att fixa mig och äta frukost innan bloppisen! F skjutsade mig snällt dit vid 10 och då satte vi igång och fixa inne i lokalen! Vid 11 öppnade vi dörrarna och oj vad många det var som kom. Så himla roligt!!! Vi hade verkligen fullt upp där i över en timme innan det lugnade sig. Jag fick sålt nästan allt mitt så jag var väldigt nöjd. Känns alltid skönt att rensa ut garderoben och att kläderna (förhoppningsvis!) kommer till användning hos någon annan. När vi var klara på bloppisen så tog vi en lunch tillsammans innan jag åkte hem till min pappa för att fira fars dag <3 Han bjöd på oxfilé och potatisgratäng, finns det något godare egentligen?? Väldigt bra avslut på helgen. Och till sist åkte jag som vanligt hem till F för Temptation Island och mys! 

Gillar

Kommentarer