Min helg

Jag har verkligen varit sämst på att fota i helgen, så en ordentlig min helg i bilder fick jag inte riktigt ihop. Men har iallafall lite material :-) I fredags hade jag en supermysig dag och kväll verkligen. På förmiddagen var jag och gjorde lash lift hos Elisabeth på Beautylounge Stockholm. Har gjort det en gång förut och blev minst lika nöjd denna gång! Har alltså knappt något smink på mig på bilden ovan. Känns så fräscht! Sen mötte jag upp Amanda och Sofia för en tapasmiddag över massa snack. Var hemma rätt tidigt så då hade jag bara en myskväll hemma ensam! 

I lördags vaknade jag av att det regnade mot fönstret, så himla mysigt verkligen. Låg kvar ett tag och lyssnade på ljudet innan jag tog tag i dagen. Eller hade inte supermycket att göra direkt haha, så jag tog en sväng till MOS för att kika lite. Hittade dock typ ingenting, utan kom bara hem med den här söta kjolen med knappar på sidan. Blir fin till Palma! Köpt inne på Pull & Bear för typ 170:-! 

Vid 17 rörde jag mig hemåt mot Mickan för en helkväll med henne, Evelinn och Carro! Nyfunna vänner vid 23 års ålder, så härliiiigt :-) Dom hade fixat så himla mycket fin mat verkligen. Så vi dukade upp på deras "terass" utomhus och satt där hela kvällen och åt massa och pratade om allt möjligt. Vid 00 tog vi en taxi in mot V och dansade där tills stängning. Såå rolig och bra kväll verkligen! <3

Vi alla sov kvar där på natten och det blev en riktig sleepover haha. Alla var dock sjukt trötta och slitna så vi vaknade inte förrän vid typ 11-12 och kom inte upp ur sängen förrän vid 13 haha... Då gick vi och köpte god frukost och dukade upp värsta frukosten/brunchen ute på terassen där vi satt länge medans det öste ner regn. Mys <3 Jag var hemma igen vid 16 och då storstädade jag hela lägenheten och resten av kvällen myste jag bara massa med F som varit borta på sin kompis landställe hela helgen! Så bra helg. 

Gillar

Kommentarer