Min helg

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hej fina ni! Så var det måndag igen, och typ första gången jag verkligen känner att semestern börjar ta slut. Min har ju knappt börjat haha, men det känns som att alla andra är tillbaka på jobbet idag? Hur som helst så gör det mig också taggad att sätta mig och jobba. Min helg har varit väldigt lugn men ändå bra, vi börjar med fredagen som vanligt! 

Jag och Mickan åkte hem till Bianca för en helkväll där! Vi beställde hem mat, drack bubbel och åt massa snacks medan vi pratade om allt möjligt. Så himla mysigt med en riktig tjejkväll, och väldigt skönt att komma ut och träffa folk efter att jag varit hemma och var sjuk hela förra veckan. Bra start på helgen! 

Klänning - HÄR

Dock inte lika bra start på lördagen haha.. Jag började bli helt frisk men tror kanske inte det var ultimat att dricka bubbel och prata så mycket som jag gjorde. Blev lite hes under fredagskvällen och på lördagen var min röst typ helt borta trots att jag mådde rätt bra. Aldrig varit med om något liknande men hela min hals kändes typ uppsvullen och jag fick inte ut ett ord. Så jag sa åt mamma att inte prata med mig på hela dagen för att få vila rösten haha.. Åkte iallafall till Farsta en sväng och köpte den här fina klänningen. Resten av dagen blev bara lugn hemma, jag sov, kollade på La casa de papel och bara isolerade mig. 

Igår vaknade jag upp och kände mig lite piggare, rösten var tillbaka någoooorlunda men lät ändå som jag rökt i 50 år eller varit på en veckas festival typ. Men jag och mamma bestämde oss ändå för att ta oss ut på en utflykt! Vi åkte ut till Botkyrka för att gå till Dany's Home som mamma hade letat upp. Det var typ en lada med massa inredning och vintage grejer. Vi köpte ingenting men det var mysigt att gå runt där och ta en promenad ute på landet. 

Klänning - HÄR / Jeansjacka - Gammal från Missguided (liknande HÄR)

Efter det så tog vi bilen till Sturehofs slott som ligger typ 5 minuter ifrån. Vi hade lite otur med vädret då det ena sekunden var superfint och andra sekunden började regna haha.. Vi hann iallafall med en liten lunch och fika utomhus och strosade sen runt bland slottet en stund. Mysig dag och skönt att komma ut! 

Resten av min söndag blev jättelugn. Jag kände mig låg på energi och min röst frustrerade mig! Nu hoppas jag verkligen att det kan vända ordentligt, saknar att känna mig som mig själv och ha lite energi till att göra saker. Men men, det var min helg de! Hoppas ni haft en fin helg och känner er taggade på en ny vecka <3

Gillar

Kommentarer