Min helg

I fredags hade jag en väldigt lugn dag. Fick ordentligt mycket jobb gjort vilket var skönt och fick ju en rolig nyhet som gjorde hela min dag. Läs vidare för att veta mer! :-) Men jag var iallafall hemma hela kvällen och tittade på Titanic, gick en promenad med Nelson och sträck-kollade på Bonusfamiljen. Älskar att jag har missat det, för nu har jag massor av avsnitt att kolla ikapp haha.

I lördags följde jag med mamma ut på promenad i Paradisets naturreservat i Länna. Haha eller promenad, den blev typ en hike i skogen på 2 timmar hehe. Vi gick så himla långt, men det var rätt skönt trots att vädret inte var på topp. Alltid skönt att komma in efter en sån runda, och jag sover bättre när jag fått röra på mig ordentligt. 

Vid 19 åkte jag hem till Jossan och hennes kille. Dom bjöd mig på bubbel och tacos vilket var så jäkla trevligt :-) Lyx! Vi satt alla tre och pratade länge om allt och ingenting och åt gott. Sen hade Jossan även bakat kladdkaka som vi åt! Riktigt mysig kväll och så kul att lära känna hennes nya pojkvän. Älskar att vi bor så nära varandra alltså! <3

Idag gjorde jag en veeery exciting grej! Jag var nämligen på lägenhetsvisning, alltså nyp mig. Förra veckan var jag i kontakt en del med banken och på fredag morgon ringde dom och gav mig ett lånelöfte! Blev så jävla glad alltså, ringde hela familjen på en gång haha. Äntligen. Jag har ju varit så himla nojig i och med mitt jobb där jag inte har någon fast anställning eller en fast lön, så jag trodde det var kört att få ett lånelöfte själv. Men det var det inte! Blev så chockad men glad. Verkligen ett kvitto på att det man gör är på riktigt liksom, hehe. Så nu kan jag köpa lägenhet. Så vuxen och vilken frihetskänsla!

Ni undrar säkert hur jag ska göra med New York eller vad som händer haha. Och ja, det är lite oklart. I och med att jag inte har något visum så kommer jag inte kunna vara där så mycket, och även om jag älskar att vara där så saknar jag att ha "mitt eget" när jag kommer hem. Det har inte riktigt varit hållbart att flytta hem till min mamma igen och bo i mitt lilla flickrum liksom, speciellt inte nu när jag varit hemma i 2 månader, och ska vara hemma några månader till. Vi hyrde ju ut F's lägenhet förra året så tanken är väl att jag förhoppningsvis kan köpa något eget eller flytta in i F's lägenhet igen om jag inte hittar något. Vi får se hur det blir helt enkelt, men det känns så skönt att ha möjligheten att köpa en egen lägenhet iallafall och bara se över hur marknaden är och vad jag har råd med. Jag har absolut inte bråttom att köpa något nu, nu, nu. Men samtidigt vill jag liksom inte att mitt liv pausas så fort jag kommer hem från New York utan det är viktigt för mig att ha mitt egna hem, så förhoppningsvis hittar vi en lösning den här våren. Hur det nu kommer se ut :-) Gillade iallafall lägenheten jag tittade på supermycket. 

Efter visningen åkte jag hem till pappa med fika och hängde där i några timmar. Och nu är jag hemma igen! Blir en lugn söndagskväll hemma och förhoppningsvis kan jag och F facetimea liteee, söndagars som är vår dag <3 Hoppas ni har haft en fin helg hörni, KRAM <3

Gillar

Kommentarer