Min helg

Gud vad längesen det var jag gjorde ett sånt här min helg i bilder-inlägg. Jag har lidit av otrolig prestationsångest och ibland kan det vara jobbigt att ha en blogg där man skriver om sitt liv när man egentligen typ inte gör något. Den här senaste månaden har jag inte gjort mycket alls för världen, men så ser det nog ut för många just nu och jag ska inte vara för hård mot mig själv. Ni gillar ju att läsa även om jag bara varit hemma en helg! 

Hur som helst! Min fredag har ni ju egentligen läst om. Jag och Jossan åkte till mina nya hoods och storade runt där. Jag visade henne huset där jag ska flytta in till min lägenhet, vi shoppade lite inredning, tog en kaffe utomhus och bara catchade upp. Väldigt mysig eftermiddag! På kvällen kollade jag på Let's Dance och sen somnade jag tidigt. 

I lördags hade jag typ en heldag hemma. Jag kom in i ett riktigt rens-mode så jag städade och gick igenom ett helt rum vi har som ett förråd här där det varit KAOS innan. Det kändes väldigt skönt att få koll på allt jag har. Fick dessutom ihop typ 2 stora kassar jag ska sälja inom kort, och sen 3 stora sopsäckar med kläder som jag har skänkt bort. 

På kvällen gick jag en långpromenad med Nelson. Åh vad jag älskar kvällspromenaderna på våren och sommaren. Det är liksom helt tyst ute och känns så friskt. Det doftade vår i hela luften, en blandning av grus, alla träden som slår ut och grillat från någons trädgård. Fåglarna kvittrade som aldrig förr och jag kände mig så otroligt gammal när ett gäng coola 15 åriga tjejer gick förbi mig med varsin 7.0 i handen och högtalare med hög musik haha.. Känns som igår. Ljusa vårkvällar utomhus och Valborg var ju livets grej.

Sen blev det söndag och jag och mamma var uppe rätt tidigt för att åka ut till Ekerö där Franks föräldrar bor. När vi flyttade ut ur vår lägenhet så lämnade vi massor av flyttlådor med inredning och köksgrejer där. Vi fikade lite och sen gick jag igenom massa lådor uppe på deras garagetak. Hittade det jag behövde vilket var skönt :-) 

På vägen hem stannade jag och mamma vid Drottningholms slott och tog en promenad med Nelson. Det var så härligt väder igår och riktigt varmt i solen. Det tyckte Nelson också och gick rätt ner och skulle bada i dom där små sjöarna där, det slutade....sådär haha. Han luktade kloak och var helt kolsvart på halva kroppen haha. Vi fick linda in honom i filtar i bilen påväg hem. Resten av dagen blev bara lugn hemma, jag och mamma kollade klart på en serie vi sett på Netflix som heter Unorthodox och sen facetimeade jag med F i någon timme <3 Det var min helg det. Hoppas ni haft en bra helg och mår bra, kram på er <3

Gillar

Kommentarer