Min helg

Den här helgen gick så himla fort! Eller hela veckorna nu går riktigt fort tycker jag. Känns som att det alltid är så innan jul? Hur som helst! I fredags jobbade jag länge, men innan solen gick ner så tog jag mig ut på en lång promenad. Så himla härligt! Det var 0-gradigt och soligt, helt perfekt enligt mig. Börjat lyssna på podden "Ursäkta" och jag är nog sist i Sverige med det, men oj vad jag skrattade för mig själv haha. Så kul! Gick förbi en liten inredningsbutik här vid mig och hittade en superfin ljusstake i silver som jag är så nöjd med.

Jag jobbade halva kvällen och sen stängde jag ner datorn och började kolla på The Queens Gambit som jag fastnade för på en sekund. Så jääkla bra och intressant sere! Det är en ny miniserie på netflix som jag verkligen kan rekommendera <3

På lördagen hann jag bara vakna innan mamma smsade och frågade om jag ville med på en promenad med henne och Nelson och det ville jag. Vi gick vid Farsta Gård som är så fint, dom har ett café i det här gulliga huset precis vid sjön. Vi fikade inte där nu, utan gick bara förbi på vägen tillbaka! Det var superskönt att komma ut ordentligt trots att det var svinkallt haha, solen visade sig även lite :-)

På eftermiddagen rörde jag mig hem till Mickan och hennes mysiga lägenhet. Hon hade lagat saffranspasta till middag vilket var sååå gott, måste testa själv! Vi hängde hos henne i några timmar och bara catchade upp, drack julmust och lyssande på julmusik. Så skön och mysig kväll!

Och så blev det söndag och jag vaknade upp vid 9. Efter någon timme började det verkligen snöa ordentligt utanför mig och blev nästan vitt på marken! Åh så mysigt och perfekt timing till första advent. Vill verkligen att det ska komma massa snö nu som ljusar upp lite :-) Älskar snö!

På eftermiddagen var jag hos Bianca. Jag hjälpte henne att fota ett samarbete och sen fikade vi lite hemma hos henne. Väldigt mysigt :-) När jag kom hem tänkte jag julynta lite och sätta upp min stjärna men det är ju så sjukt svårt att göra själv så till slut gav jag upp, hade inte tålamodet haha. Lagade lite mat och kollade på Queens Gambit och pratade med F i telefon istället <3

Har faktiskt haft en väldigt bra helg och en mysig första advent. Nu känner jag mig så jäkla klar med den här mörka november månaden, och ser fram emot december och allt det har att erbjuda. Hoppas verkligen det blir en lättare månad för oss alla!

Gillar

Kommentarer