Min helg

Inlägget innehåller reklamlänkar

Kan inte förstå att vi redan är mitt inne i januari? Tiden går alltid så fort efter nyår tycker jag. Hur som helst. I fredags skulle jag möta upp mamma och åka hem till henne och jobba och även övningsköra, men redan på förmiddagspromenaden kände jag att jag började få lite ont i huvudet och i ögonen. Det blev snabbt bara värre och värre, och jag tror att det var migränen som smög sig på. Jag har bara haft migrän några enstaka gånger innan när jag var typ 14-15 år, men då började det också på exakt samma sätt. Iallafall så blev jag sängliggandes prick hela dagen och kunde knappt gå några steg in till köket eller badrummet. Usch vad ont jag hade, nästan så att jag mådde illa. Så ja, min fredag blev verkligen inte superrolig direkt.

På lördagen mådde jag tack och lov lite bättre och kände mig levande igen :-) Skulle träffat Bianca på fredagskvällen men vi sköt på det och sågs på lördagen istället! Vi tog en kort promenad och sen hängde vi hos henne hela dagen. Bara tog det lugnt, snackade ikapp och gick och köpte pizza från Meno Male till middag! Så himla mysig dag ändå! Jag kände mig helt slut vid 21 och fick lite huvudvärk igen, så då tog jag en taxi hem och somnade tidigt!

På söndagen sov jag ut till 10 och hade en lugn och skön morgon hemma! Fick hem det här gråa fina träningssetet från Ryvelle tidigare i veckan. Så himla skönt och snyggt!

Jacka - HÄR / Mössa - Arket (slutsåld) / Tights - Ryvelle / Skor - HÄR

Vid 12 skrev mamma och frågade om jag ville med ut på en promenad med hundarna och det ville jag såklart! Kändes så skönt att komma ut och få ordentligt med frisk luft och njuta av snön (som ska regna bort i veckan buhuu). Det är så vackert ute nu och alldeles tyst av snötäcket, som rena rama terapin att var ute och gå långt. Resten av söndagen blev jättelugn och skön hemma bara! Så nu känner jag mig utvilad och pepp på måndag och en ny vecka! Har ni haft en bra helg? <3

Gillar

Kommentarer

Josefine
,

Hej! Ville bara säga att jag under lång tid haft väldigt svårt att läsa din blogg via bloglovin. Får alltid upp "sidan hittas inte" när jag klickar på ditt inlägg. Måste därefter manuellt gå in på din blogg. Tror det är för att bloglovin har lagt in ett specifikt inlägg som URL för din blogg. Kan vara bra att kolla upp! 😊

tovewaldemar
tovewaldemar ,

Tack snälla för att du sa till! Ska kolla upp det ☺️👏🏻

nouw.com/tovewaldemar
emilia
,

Åh, jaa jag har det likadant som Josefine och har haft iaf senaste halvåret- men har inte riktigt tänkt på det.Men går in manuellt jag med.

tovewaldemar
tovewaldemar ,

Åh typiskt 😟 Men tack för att du sa till, ska kolla upp det!

nouw.com/tovewaldemar