Min helg

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hej på er! Har er helg varit bra? Min har varit otroligt mysig och rolig faktiskt! Vi börjar med fredag då jag blev bjuden till en liten intim AW hos Graaf Ledin PR. Jag och Bianca blev sminkade superfint av två make up tjejer och fick lite bubbel serverat. Så lyxigt och mysigt! Kände mig så himla fin efteråt :-) Då gick vi vidare till Supper och åt en tidig middag innan jag åkte hemåt igen vid 21-tiden. Även om det är tråkigt att allt stänger så tidigt innan kvällen knappt börjat så kändes det faktiskt skönt att komma hem i tid <3

På lördagen hade jag bokat in en tjejdag med Jossan för att fira henne lite. Hon fyllde precis 25, så vi hade en liten dejt på Broms där vi skålade i bubbel och sen åt en god lunch <3 Så himla mysigt verkligen.

Efter det kikade vi i några butiker och jag dreglade efter dom här våriga väskorna från ATP Atelier. Dom har så sjukt mycket fint! Sen kikade jag också på lite posters/tavlor. Vi behöver mer på väggarna hemma och jag tycker att det är sååååå svårt. Jag vill ändå ha något roligt och med liiite färg, men samtidigt något tidlöst. Hur som helst, det var en helt fantastisk lördag och så mysigt med en heldag med en kompis. Jag var helt väl hemma igen och då hade jag och F bara en mysig hemmakväll och somnade tidigt!

Under natten mellan lördag och söndag ställdes ju klockan (äntligen!!) fram en timme, och det resulterade att vi sov till 10.30.. Men det var skönt. Tror Frank sov totalt 12 timmar haha. Vi åt en frukost och sen fixade vi oss lite snabbt bara.

Blommigt påslakan flerfärgat - HÄR / Grönrandigt - HÄR / Blåblommigt påslakan - HÄR / Litet fat - HÄR

Vi hade verkligen noll planer på söndagen vilket var skönt då vädret också inte var på topp. Men vi åkte iallafall iväg och gjorde lite ärenden. Jag ville titta på nya handtag till min cykel och lite sånt, och sen kikade vi snabbt på Länna Möbler och Hemtex. Dom har så sjukt mycket fina påslakanset i bäckebölja inne nu. Många av dom är även nedsatta 50% just nu :-) Till sist handlade vi även lite mat inför veckan och sen åkte vi hemåt.

Vi hade Nelson hela kvällen så han fick vara med på risotto-middag och sen tog vi en lång kvällspromenad. Så härligt att kunna gå ute vid 19-20 och det är ljust!! Äntligen alltså :-) Resten av kvällen blev lugn hemma framför Sverige matchen på tv och sen somnade jag gott tidigt. Så himla mysig helg med blandning av allt <3

Gillar

Kommentarer

Anna
,

Vart hittade du New Yorker affischerna?


annvo
,

vart kommer new yorker affischerna ifrån?