Min helg!

Hej fina ni <3 Long time no see.... Jag ber verkligen om ursäkt för att jag inte uppdaterat här alls på en vecka nu, men förra veckan var verkligen hektisk när det kommer till jobb och kampanjer på Instagram och bloggen hamnade tyvärr i kläm. Men men, nu känner jag mig äntligen lite mer i fas igen vilket är skönt. Och jag har också haft en riktigt bra helg! I fredags fotade jag i princip ingenting, men jag jobbade hela dagen och på kvällen var vi ett gäng på Lykke's uteservering vid Nytorget och drack gott!

Sen blev det lördag och jag hade bokat in en liten brunch/lunch med Mickan. Det var helt galet länge sen vi sågs, så det var jättemysigt att catcha upp lite om vad som hänt sen senast. Vi åt varsin pataya-bowl på Mahalo. Så svalkande och gott i solen!

Vid 14-tiden mötte jag upp Frank som jobbade i stan och vi åkte hem tillsammans. Vi bytte bara om snabbt och sen tog vi oss till närmsta klippa och hängde där hela eftermiddagen. Det var så sjukt varmt men alltså, äntligen. Ska fan inte klaga haha <3

Påvägen hem igen handlade vi lite mat att grilla och invigde inner-gårdens grill och sen åt vi även ute trots att klockan hann bli ganska mycket. Sååå gott var det, och något vi absolut kommer göra mycket i sommar :-) Resten av kvällen blev väldigt lugn, vi båda var helt slut haha, så det var behövligt med en hemmakväll i soffan!

Klänning - HÄR

På söndagen var vi uppe rätt tidigt. Vi åt en magisk frukost utanför huset och sen var vi på Söder och fotade två samarbeten jag stressat över hela helgen. Kanske inte det roligaste att göra en söndag, men det behövdes verkligen och var skönt när det var klart.

Vid 13-tiden kom hela min familj förbi på lunch och fika här ute! Min bror och hans tjej bor ju numera i Kalmar men dom var uppe i Stockholm över helgen, så det var mysigt att ses! Vi köpte pizzor och delade på och till fika blev det vaniljglass och bär. Säg något somrigare!!! <3

Det var verkligen full rulle hela söndagen haha. Så fort familjen hade åkt, så åkte jag och Frank till Ekerö för att han skulle spela golf. Brukar tycka att det är väldigt mysigt att gå med på golfbanan i den fina naturen men igår var det bara fööör varmt haha. Det fl��ktade liksom inte ens... Vi var där tills solen gick ner och då åkte vi bara hem och sov på en gång och ja, det var min helg det!! Har ni haft en fin helg?

Gillar

Kommentarer

Annie
,

Vart kommer den beiga samt den svarta klänningen ifrån? Så fina 😊

Annie
,

Vart kommer den beiga samt den svarta klänningen ifrån? Så fina 😊

Evelina
,

Var är den beiga klänningen från som du har på första bilderna? Så fin!

Rebecka
,

Åh den första beiga klänningen är drömmig! Vart har du köpt den?

Rebecka
,

Åh den första beiga klänningen ser så härlig ut! Vart har du köpt den?