Min helg

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hej på er! Har ni haft en bra helg? Min har varit bra! Helgerna går typ 100% åt till lägenheten just nu för att fixa och bygga. Men vi kan börja med torsdagen! Bianca kom hit på dagen och vi tog en promenad och lunch tillsammans. Väldigt mysigt! Hon följde med hem och kikade på lägenheten och på kvällen åkte jag hem till Jossan. Hon lagade en supergod pasta och sen pratade vi bara ikapp. Hon flyttar också om en månad så det blev mycket fokus på lägenhetssnack men det är så roligt ju!

I fredags hade jag en väldigt mysig dag. Nelson var här hela dagen och solen sken som aldrig förr! Så härligt att äntligen få in lite solljus i lägenheten, det gör mig lycklig. Vi gick en lång promenad ute i snön och på eftermiddagen köpte jag med mig semlor till mig och mamma, hon kom förbi på och hjälpte oss måla sovrummet. Det har ju varit rätt mörkt beige, så vi behöver grundmåla det ett varv vitt innan vi målar på den riktiga färgen sen.

Sen blev det lördag och vi var uppe rätt tidigt för att sätta igång i lägenheten. Vi behövde åka till Bauhaus (för 100:e gången haha) och passade även på att åka förbi Stalands Möbler och Svenssons i Lammhult för att kolla på matbord. Jag sålde ju mitt lilla klaffbord till hon som köpte min lägenhet, och nu kan jag nästan ångra att vi inte tog med det som ett provisoriskt till nya lägenheten haha.. Just nu sitter vi typ vid köksbänken eller på flyttlådor och äter middagarna. Men samtidigt vill vi inte stressa fram något utan vänta tills vi hittar ett nytt bord vi verkligen gillar. Jag tycker verkligen om det här med lite rundade kanter, så det är absolut ett alternativ!!

Resten av dagen höll vi bara på med väggen som vi rev förra helgen. Det är ju minst ett lika stort projekt att bygga ihop det så att det ser bra ut nu efter haha. Mycket små-pill som är viktiga steg, och tar lång tid, men det måste ju liksom bara göras. Vid 19 tog vi av oss byggkläderna, gick och handlade tacos och hade en mysig kväll.

Och sen blev det söndag och vi var på Bauhaus ännu en gång haha.. Det är absolut inte min roligaste syssla, men jag köpte iallafall en provburk med färg för 10:e gången haha. Och det är ju ändå kul, att måla. Men just det här med att välja kulörer är så himla svårt. Minns ni att jag målade om tre gånger i min förra lägenhet? Vill gärna undvika den processen den här gången haha, så är det något jag lärt mig så är det att verkligen PROVMÅLA och känna in färgerna ordentligt i alla ljus och på olika väggar.

På eftermiddagen tog jag en paus från renoveringskaoset och lägenheten, och gick ut på en lång promenad med mamma och Nelson. Det var så skönt att få röra på sig och få frisk luft, och ladda lite ny energi. När jag kom hem igen målade jag klart sovrummet och sen var dagen helt plötsligt slut. Den här helgen gick verkligen så sjukt fort och jag kände mig inte alls redo för måndag idag när klockan ringde haha.. Längtar redan efter helg igen <3

Gillar