Min helg

Så var vi inne i februari och veckorna verkligen springer förbi nu? Jag hoppas att dom gör det dom kommande veckorna också när badrumsrenoveringen drar igång haha. Hur som helst! Jag har verkligen haft en bra helg. I lördags vaknade vi upp till att solen lös in i sovrummet och jag kände mig verkligen fylld på energi. Vi drog igång här i lägenheten och målade hela taket i vardagsrummet/köket och det blev så fint! Innan var det verkligen inte vitt utan snarare grått/brunt av smuts. Blev sån skillnad och hela rummet kändes så mycket större och ljusare direkt.

Måste även visa mina loppisfynd jag hittade förra veckan på Stadsmissionen. Ett suuuuperfint fat och två ljusstakar. Allt för 120kr, så värt! Det är sällan jag lyckas hitta fynd på loppisar och second hand, men när man gör det blir man ju extra glad, eller hur? :-)

På lördag eftermiddag åkte vi till Nacka Byggnadsvård för att kolla på lite krokar, en hall-lampa och nya knoppar/beslag till köket. Dom har verkligen allt där, och allt är så fint. Vi kom iallafall hem med en fantastisk lampa och lite krokar, båda till hallen! På kvällen blev vi spontant inbjudna på middag hos några vänner och det var verkligen så lyxigt och mysigt att komma iväg lite till ett städat hem med lagad middag haha <3 Vi spelade spel, drack rödvin och helt plötsligt var klockan 02.

Var rätt trött när jag vaknade på söndagen men efter en kopp kaffe piggnade jag till och mötte upp Sofia i stan för en brunch. Vi satte oss på Mahalo och pratade ikapp om allt som hänt sen sist. Mysig och solig förmiddag!

Frank var hemma och målade på dagen och sen möttes vi upp för att kolla lite möbler. Det blev inget köp, som vanligt, haha. Men vi fick iallafall en stor dos inspiration inne på Norrgavel. Satan vad dom har mycket fint, men tyvärr ack så dyrt också.

Och så blev det måndag! Idag har jag bara varit hemma hela dagen och jobbat lite. Eller jag tog mig också ut i solen en stund också. Men känner att jag har lite att ta igen här hemma! Tidigt imorgonbitti kommer hantverkarna som ska göra badrummet. Dom börjar riva på en gång och kommer hålla på här i ett par veckor så vi måste vemodigt flytta ut. Vi kommer förmodligen bo hela perioden hemma hos min mamma, men ändå vara här i lägenheten rätt mycket under kvällar och helger för att fixa så mycket som möjligt. Det vore fantastiskt om vi kunde vara någorlunda färdiga med det mesta när badrummet är klart. Så vi liksom kan flytta in och bo här på riktigt, med möbler och allt iordning. Vi får hålla tummarna att allt går smidigt och bra. Är så stressad och orolig just nu, men jag tror det blir bra! <3

Gillar