Min helg

Inlägget innehåller reklamlänkar

Min helg smygstartade på fredag förmiddag redan. Jag mötte upp Bianca i stan och vi promenerade ut till Rosendals Trädgård ute på Djurgården för en lunch! Det var strålande sol och så himla härligt ute, så vi satt faktiskt ute och åt varsin soppa. Mot en husvägg i lä var det faktiskt riktigt varmt och oj vad man har saknat att känna solen värma lite. Fick såna vårkänslor, även om dom försvann lika fort när snön kom tillbaka haha.

Teddyjacka - HÄR / Mössa - HÄR / Jeans - Gamla från Zara (liknande HÄR)

Såhär såg jag ut! Älskar den här jackan i blågrått. Den har en så hög och gosig krage som värmer ordentligt <3 Finns även i vitt som är lika fin den. På fredagkväll gick jag och Frank till Ateljens pizza för en liten middagsdejt efter att vi hade kikat lite snabbt i lägenheten. Så mysig kväll.

Och självklart bjöd helgen på lite fix i lägenheten. Jag var där hela lördagen och målade snickerier och på kvällen var jag ute på stan en sväng med Bianca vilket var så kul! Igår mådde både jag och Frank lite sådär, så det blev ett rätt lugnt tempo haha, men ändå skönt att få lite gjort :-) Vi måste ju måla alla snickerier i hela lägenheten vilket kommer ta sin lilla tid. Men nu har vi ändå gjort en hel del dörrar och karmar, och det blir så himla fint. Längtar tills det är klart!

Och ja, det var min helg det. Den gick väldigt fort men hade en perfekt blandning av allt. Nu under renoveringen och när vi inte bor hemma så har det känts emellanåt lite tufft och oinspirerande, så det var skönt att komma ut lite. Och även om det såklart är kul att hålla på i lägenheten, så är det också skönt att ibland få komma ifrån kaoset en stund för att tänka på annat<3

Gillar