Min helg i bilder

Tänkte att vi kunde gå igenom min helg nu! Fredagskväll har ni ju redan läst om, jag och F var i mos tillsammans och åt på Vapiano och kikade runt lite. Och i lördags förmiddag åkte jag hem en sväng. Det var superfint väder så jag och mamma åkte till Notholmen och Tyresö Slott för att gå en promenad och fika på ett café där. Väldigt mysigt och skönt att komma ut lite i solljuset! 

På kvällen åkte jag in till stan igen och träffade upp F. Vi gick till Barrels och åt burgare och sen gick vi en sväng till Haymarket och tog varsin drink. Lite dejtnight :-) Dock var vi på hemvägen igen kl 20 typ haha... Antar att vi var ute lite för tidigt och åt middag haha, vi kände oss som två pensionärer. Men när vi kom hem igen så gjorde vi lite mer drinkar och hängde med F's kompis som kom ner ett tag. 

Vi tog en lång sovmorgon på söndagen och åkte sen iväg till Barkarby och IKEA för att köpa lite nödvändigheter hem till honom (eller lite mig också hehe). 

Vi köpte främst en stor byrå, förvaring och galgar till hans garderob så att jag också får plats med mina kläder. Innan har det varit kaos typ, båda har wayyy för mycket kläder haha. Men vi hittade väldigt bra saker, så det kändes skönt. 

IKEA en söndag är dock lite för mycket för mig haha.. Fullt med folk och massa skrikande barn överallt. Tappade humöret helt men efter lite mat blev det bättre haha <3

Efter shoppingen och en storhandling så åkte vi hem igen och städade/fixade i flera timmar. Tur att man har en pojkvän som tycker det är kul att bygga ihop IKEA-möbler och har ett bra mycket bättre tålamod än mig hehe.. Det blev iallafall så himla bra och kändes väldigt skönt efteråt. Då unnade vi oss tacos, massa godis och två avsnitt av Bron. Har verkligen haft en SÅ mysig och bra helg och för en gångs skull kändes den lång. Och alltid skönt att ha en effektiv och rolig söndag :-) 

Gillar

Kommentarer