Min helg i bilder

I fredags var jag ju på Essie-eventet som ni fick läsa om. Efter eventet och några timmar på stan var jag helt slut, så jag och F hade bara en lugn kväll hemma med tacos framför Let’s Dance. Väldigt mysigt! 

Vi vaknade rätt tidigt på lördagen. F skulle iväg och jobba och jag skulle träffa Bianca. Hade egentligen tänkt att ta det lugnt hela den här helgen, men det var strålande väder och vi blev lite sugna på att dra förbi Mister French dagsfest, så det var bara att börja fixa sig :-)

Såhär fint hade Bianca fixat på hennes balkong! Vi satt där i någon timma och drack bubbel och åt melon. Så himla härligt väder, allt man vill är ju bara att vara ute! 

Vid 14 var vi på French där det var helt proppfullt med partyglada människor. Men hade superroligt verkligen! Det var så bra drag och riktigt bra musik vilket gör typ allt. 

Såhär såg jag ut! Jeanskjolen köpte jag förra året på Urban Outfitters men tror dom har en typ exakt likadan inne i år igen, toppen är från Chiquelle och jackan är ny från Zara! 

Vid 18 rörde vi oss från stan och jag åkte hem och mötte upp mitt hjärta. Var lagom trött haha, så vi gick en kort promenad, köpte lite gott och hade en lugn kväll framför en film och sen somnade vi vid typ 23 haha. Så skönt.

Jag vaknade upp vid 8 dagen efter och då låg vi kvar i någon timme och myste bara. Söndagar är vår dag där vi har en hel dag tillsammans så dom dagarna är heliga :-)

Vi hade lite saker att göra på dagen, så vi tog oss ut rätt tidigt från lägenheten. Sen ville man ju försöka njuta så mycket som möjligt av det härliga vädret också! Första stoppet blev en frukost på Gateau. 

Jag skulle fota för ett samarbete så F hjälpte mig snällt med det! 

Sen blev det ett juice-stopp och...

.. Shopping! Jag köpte ingenting men F shoppade lite fina saker. Bland annat två nya sneakers inför sommaren som var superfina! 

Sen var vi på lägenhetsvisning! Varför är det så himla kul att gå på visningar? Älskar det, haha. Hur som helst, den var superfin och efteråt tog vi en liten promenad och glass i området för att kika lite. F och jag är uppväxta på helt olika sidor av stan, så han vill gärna bo på ”sin sida” och jag på min.. haha. Vet inte hur det ska gå. Men vi får väl helt enkelt bara färska charma in varandra på ens sidor och överväga. Igår var det min tur och jag tror jag lyckades rätt bra :-)

Vi var hemma igen vid halv 5 och då passade jag på att sola lite i fönstret, hehe. Så får man göra när man inte har balkong! Sen blev det också lite städning hemma. Vi dammsög, fixade och skurade golvet. Så skönt efteråt. 

Vid 18 kom F’s två kompisar förbi och hängde lite. Dom hade med sig sushi och eftersom att det var så himla varmt så tog vi med oss middagen upp på takterassen och satt där i någon timme. Hur härligt!?

Sen kollade vi självklart på matchen!! Sverige vann vilket var härligt men oj vad lång och spännande match det blev. Den var typ inte slut förrän halv 12, så då blev det raka vägen i säng efter. 


Har verkligen haft en så himla bra helg! Så lycklig just nu. Tror det är vädret, och känslan av att ha hela sommaren framför en. Älskar det!


Gillar

Kommentarer