Min helg i bilder

I fredags efter eventet så mötte jag upp F vid 19-tiden inne i stan. Vi båda var såå hungriga, så vi gick förbi Smaka på Stockholm och hade en liten dejt där. Vi testade massa saker så som fish-taco, burgare, pizza och currygryta från Farang. Väldigt mysigt sätt att spendera sin fredag på :-) Tyvärr blev det superkallt så istället för att möta upp några vänner som vi tänkte, så åkte vi hem och värmde oss i sängen <3

I lördags var vi uppe redan vid 8. F skulle jobba och jag skulle iväg på festligheter, haha.. Våra liv i ett nötskal :/ Hur som helst! Jag duschade, fixade mig, sprang förbi systemet och sen åkte jag hem till Bianca vid 12 för att föra lite där. Titta så fint hon har på sin balkong! Älskar det. 

Vid 14 blev vi upphämtade av Moet som tog oss till deras stora dagsfest dom har en gång per år. Denna gång var det på Kasai! Där bjöds det på massa champagne, GRYM musik och en jäkla massa dans haha. Hade verkligen så roligt där! 

Vid 18 rörde vi oss från Kasai till Strandbryggan för en snabb drink...

Innan vi gick till Josefinas!! Där var det också dagsfest och den höll på lite längre, så där hängde vi en stund innan vi fick bråttom hem. Både jag och Bianca var superhungriga, så vi stannade till på Max och sen var jag tvungen att röra mig till kvällens sista stopp. 

Som var Linns födelsedagsfest!! :-) Vi spelade spel, lekte lekar, drack och hängde. Älskar sånt! Träffar inte dom tjejerna superofta heller så det var jättekul! Åkte hem igen vid halv 1 ungefär och var lagom trött då efter 12 timmars fest haha..

På söndagen tog jag och F en välförtjänt sovmorgon och sen åkte vi förbi Gateau för en frukost på deras uteservering. Älskar deras mackor, men önskar dom kunde bredda sitt sortiment och ha lite typ gröt, ägg, bowls eller något! Och gärna ha lite najsiga juicer så vi slipper se ut som två tolvåringar med våra Smakisar hehe....

Det var lite mulet på förmiddagen, men när det sprack upp efter frukosten så åkte vi direkt till vårat nya smultronställe vi hittat! <3 Supermysigt klippor med gångavstånd! Vi hade packat med oss pastasallad och lite fika så där låg vi fram till 16-17 tiden. Så skönt! 

På kvällen myste vi till det med hemmagjord pizza och sen massa gott framför Suits. Inte fastnat helt för serien än, men kanske är för att vi bara sett typ 4 avsnitt haha.. Men perfekt avslut på en underbar helg! <3Gillar

Kommentarer