Min helg i bilder

Min fredag startade med klädpanik inför Summerburst haha.. Jag åkte och kikade lite i butiker, köpte en powerbank, lite dricka osv. Dock hittade jag inget för kvällen, men hur gulligt var inte det här setet? Perfekt för varma sommardagar. Köpte inte det, men det kommer från H&M för er som är sugna :-) 

Sen var det bara dags att fixa sig och sen åka in mot stan. Sofia bor ju typ 5 min gångavstånd till Stadion så det var givet att vi hängde där och förade innan! Vi köpte med oss massa tacos och skålade gång på gång hehe :-) Så trevligt!! 

Vid typ 19.30 rörde vi oss upp mot Stadion och Summerburst!!!! Älskar den här helgen och har gått på Summerburst sen jag var 18 år, och det är typ alltid lika roligt. Under kvällen spelade bland annat Galantis, Alan Walker och Martin Garrix! Tycker typ att Galantis var bäst faktiskt. Jag har sett Garrix typ 3 gånger live och tycker nästan att det blir lite FÖR hård musik haha.. Finns inte mycket att sjunga med i. Men men, självklart var det sjukt fett ändå! Jag mådde dock rätt illa under kvällen så jag rörde mig hemåt vid 23.30 ungefär och somnade gott! 

På lördagen tog vi en liten sovmorgon och städade/fixade lite under förmiddagen. Resten av dagen var fullspäckad, så det var skönt att få en lugn morgon hemma. Vid 13 tiden började vi dock röra på oss mot min brorsas 25 års fest, men först tog vi ett sushistopp i Bromma! 

Sen var det dags att åka hem till mammsens hus för att fira min bror som fyllde 25! Vi var typ 30 pers totalt tror jag och det bjöds på grillat, dricka, tipsrunda osv. Vi var dock tyvärr tvugna att dra typ när allt började komma igång vilket var lite segt. Jag skulle ju vidare på Summerburst och F skulle träffa några kompisar. Men trevligt var det! Och första gången F träffade typ hela min släkt, han är så söt och snäll haha :-) 

Vid 20-tiden mötte jag upp Amanda och Sofia, och då gick vi direkt till Stadion! Wow vad det alltid är bättre drag på lördagarna under Summerburst, och typ dubbelt så mycket folk. Höjdpunkten under kvällen var självklart Axwell och Ingrosso som spelade sist. Sjuuuuukt bra var det och dom avslutade spelningen med en hyllning till Avicii. Det var verkligen det finaste avslutet dom kunde ha. Kunde inte ens hålla tårarna borta! Nä, helt amaaaazing avslut på Summerburst! Tusen tack JBL för den här upplevelsen! <3

Vid 00 var allt slut, och då gick jag direkt ner till tuben för att röra mig hemåt. Trodde att det skulle vara KAOS för att alla ska ju hem, men det gick verkligen sjukt smidigt vilket var skönt. Blev däremot ingen hemgång på en gång, utan jag kikade förbi F och hans vänner för ett glas vin och lite glass :-) Det blev lite senare än jag trott, och vi ramlade innanför dörren typ vid 03.30 haha.. Men väldigt trevlig kväll/natt :-) 

På söndagen var vi lagom sega när vi vaknade.. Men F var tvungen att jobba och jag hade lovat att hjälpa honom. Han jobbar nämligen extra med att dela ut post typ 4 gånger om året. Kan ju säga att jag ångrade mig lite över att jag tackade ja till det haha, var lagom bakis på förmiddagen. Men det gick faktiskt väldigt bra och var ändå roligt! Vi delade upp oss och körde några områden var. Det blev värsta träningspasset och jag var typ helt dyngsur av svett efteråt haha. Vi gick mer än en mil var, och det mesta i trappor, sjukt duktigt måste jag säga! 

Precis när vi var klara vid 16-tiden så kom regnet, då åkte vi och storhandlade lite och sen hem för att mysa hela kvällen. Jag var helt slut i kroppen, så jag tog en nap en timme och sen gjorde vi tacos och kollade på VM. Väldigt bra söndag trots allt och wow vilken helg jag haft <3


Gillar

Kommentarer