Min helg i bilder

I fredags var det verkligen strålande väder (eller det har varit det typ hela helgen) så jag kände för att gå ner och sola och bada lite. Låg ensam och lyssnade på poddar vilket var så skönt och mysigt. Fick lite panik efter lugna Gotland, och sen till hetsiga Stockholm haha.. Så det var skönt att varva ner lite vid sjön och bara njuta av sommaren. 

När jag var hemma igen hade jag lite att ta tag i, så jag åkte och handlade och hämtade ut en massa paket! :-) Julafton!

Vid 19 mötte jag upp F för att ha en liten dejtnight. Vi hamnade på Trattorian vid Norr Mälarstrand, så himla mysigt. Vi satt där och åt varsin pizza, delade på en flaska rose och bara mådde. 

Det var en sån himla fin kväll verkligen. Jättevarmt och helt rosa på himlen! Vi funderade på ifall vi skulle gå vidare och ta en drink, men det slutade med att vi åkte hem och bakade en tårta istället :-)

Tadaaaa.. blev den inte bra?? Lördagen startade vi rätt tidigt och åt en god frukost. Anledningen till tårtan var att F’s kompis fyllde år, och vi var ett gäng som fixade en överraskningsfest åt honom! 

Fix fix fix! Vi blev upphämtade av Mickan (hans tjej) vid 10, och då åkte vi och handlade massa gott att dricka och äta. Hur fint blev det inte? Vi höll till på båtvillan i Pampas Marina för lite dagspartaj. 

Sen var det igång! Och woooow vad varmt det var haha.. Men så himla härligt att hänga ute på deras terass där vi alla badade, hade kul och drack drinkar. En helt drömmig lördag! Mot kvällen så grillade vi hamburgare och spelade massa spel. Sen blev det lite mycket för mig och det var dags att åka hem. Men man vet att man har roligt när ens pojkvän typ får dra en hem för att man så gärna vill stanna haha.. 

Jag mådde som jag förtjänade på söndagen och hade lagom med ångest. Men det bästa för ångesten är verkligen att komma ut och göra något. Så eftersom vädret var så fint så köpte vi med oss mat och gick ner till sjön och la oss där hela dagen. Det var sååå skönt att bada och bara ta det lugnt <3

På vägen hem köpte vi med oss glass och typ 5 liter med dricka för att vi båda var helt uttorkade haha.

Självklart var vi hemma i tid till VM-finalen. Jag hejade på Kroatien, men tyvärr vann dom inte. Hur tråkigt att VM är slut nu? Jag har verkligen aldrig kollat på så här mycket fotboll i hela mitt liv haha.. och gillat det! Nä, det har varit sjukt kul men nu är det 4 år tills nästa.

Vi satt och typ smälte bort inne i lägenheten efter matchen, så vi bestämde oss för att köpa pizza och gå upp till taket för en middag. Väldigt skönt och mysigt! Sen låg vi bara i soffan och myste hela kvällen. Har verkligen haft en helt fantastiskt helg!! Tack alla inblandade <3Gillar

Kommentarer