Min helg i bilder

Min helg började väldigt lugnt. Jag hade en hel dag hemma hos mamma i huset utan planer, så jag tog bara dagen som den kom. Jag och Nesse gick iallafall ut på en lång powerwalk och satt nere vid vattnet ett tag. Väldigt mysigt :-) På kvällen åkte jag och mamma och handlade massa gott, och sen kollade vi på filmen ”Fyren mellan haven” där Alicia Vikander har en huvudroll, den var verkligen sjukt bra och fin! Finns på Netflix. 

På lördagsmorgonen drog jag med mamma på ännu en powerwalk och vi stannade även till på ett utegym. Måste bli bättre på att komma ut på sånt här, speciellt på mornarna. Så skön start på dagen! Efter promenaden åkte vi och handlare lite mat och sen fick jag väldigt bråttom till....

Årets kräftskiva ute på Muskö i Skärgården! Amanda och Malin hade fixat sååå himla fint med massa olika ”stationer” så som fotovägg, shotbricka när man kom och beerpong. Där hade vi livets kväll verkligen! Kräftskiva är fan obligatoriskt i augusti :-) Nä så himla bra och rolig kväll verkligen! Vi var typ 13 tjejer och festade hela kvällen <3 Jag rörde mig hemåt vid 01 och fick som tur var skjuts en bra bit hem, annars hade det typ inte gått haha. Muskö ligger verkligen sjukt långt ut! 

Men det var värt de när jag vaknade upp bredvid denna mysis <3 Jag hade sovit så sjukt dåligt på natten då jag mådde så himla illa + hade världens mensvärk. Så var lagomtrött på morgonen haha. 

Vår tanke var egentligen att gå på en visning, men precis när vi skulle börja röra oss så började det spöregna så vi stannade inne. Men egentligen tror jag att det var för att F inte kunde slita sig från att måla hahah.. Vi har nämligen börjat måla om fönsterkarmarna hemma till vita, från brunt trä. Det blir så fint! Men är sjukt pilligt. 

När regnet slutade och färgen skulle torka så åkte vi och kikade i lite butiker och köpte nödvändigheter hem. Typ lite målarsaker, lådor till badrummet, en kruka och lite middagsmat! 

Alltså ljuset här hemma på eftermiddagen! Och speciellt nu med nya vita karmarna. Det blir så sjukt bra och känns redan som en ny lägenhet! 

Medans F var helt inne i målningen så passade jag på att rensa lite i garderoben. Börjar synas att vi går mot höst nu haha? Älskar färgskalan dock :-) Sen var jag lagom trött och tog en paus i soffan en stund och tittade på medans han målade. Glad att jag har en pysslig pojkvän som tycker att sånt där är kul haha. Hans tålamod är 100 gånger bättre än mitt.

Men efter några timmars fix och storstädning hemma så blev det såhär fint!!! Det spöregnade ute så vi tände massa ljus och det blev så mysigt. Saknat såna kvällar! Vid middagstid bjöd vi även över Bianca och hennes kille på middag och lite yatzy. Perfekt söndagkväll. 

Sen sjönk vi ner i soffan med massa gott framför La Casa de Papel som vi precis börjat titta på. Jag fastnade på en gång! :-) Så spännande!! Och btw, har ni inte testat nya Marabou Co-co, gör det! Tror att både jag och F har hittat en ny favorit!Gillar

Kommentarer