Min helg i bilder

Den här helgen ser lite annorlunda ut ifrån vad den brukar göra. Jag har inte gjort mycket för världen, så jag hoppas inte den blir allt för tråkig den här gången. Men det får ni leva med helt enkelt. Hur som helst! I fredags efter jag och F hade lämnat nyckeln till lägenheten till våra hyresgäster så åkte vi hem till hans päron för att sova där på kvällen. Vi lagade tacos, köpte massor av godis och chips, tittade på film i soffan och somnade i hans gamla pojkrum.

Det kändes verkligen som en perfekt kväll och det var skönt att bara få vara lite innan han flyttade, istället för att fixa i lägenheten. Man kan ju typ koppla av på ett annat sätt när man är hos andra? Visst? Vet inte om Frank kopplade av dock då han var rätt stressad med jobb och packning. Men jag hade det mysigt iallafall. Kände mig så genuint lycklig när vi gick och la oss på kvällen i hans lilla rum. Kändes som vi var 15 år igen när vi somnade i hans 140 säng till Netflix, inlindade i varandra <3

På lördagen vaknade vi upp tidigt till strålande sol ute på landet. Vi åt en frukost med F's föräldrar innan vi fixade oss och rörde oss mot flygplatsen. 

Mycket i huvudet på honom här <3 Vi sa hejdå till Frank på flygplatsen allihopa. Han är ju dock borta i 10 dagar nu innan han kommer hem till Stockholm för jobb nästa vecka innan han åker igen. Så det var inte ett så stort hejdå, och sen kommer ju jag dit. Efteråt kände jag mig typ bara glad, jag känner mig så tacksam över att jag får sakna och längta efter en människa såhär mycket. Det är rätt fint. Undrar verkligen om den här nykära känslan någonsin kommer lägga sig för mig. Blir helt pirrig bara jag tänker på honom och räknar ner dagarna tills han kommer hem igen och jag får krama på honom. Så stolt och glad för hans skull och det tar verkligen över dom flesta andra känslorna som gör att det kan kännas jobbigt.

Efter flygplatsen så åkte jag hem till mamma där jag ska bo nu så länge. Mitt gamla rum är KAOS just nu så det behövs en rejäl rensning innan jag kommer orka börja hänga upp mina kläder och känna mig hemma. Började med att gå igenom alla mina smink och skönhetsprylar. Det här ovan är typ 10% av allt haha... Och texten bredvid är liksom hundra procent jag när jag ska rensa. Blir inte så jävla bra alltså.

På kvällen hade mamma lagat tacos och sen tittade vi på andra chansen innan jag gick och la mig hyfsat tidigt. 

På söndagen vaknade jag till... SNÖ. Fan, vi alla visste väl att den skulle komma tillbaka minst en gång till innan det blir vår men man blir ju ändå besviken haha. Åt iallafall en frukost och tog en dusch för att fixa i ordning mig lite. 

Sen drog jag med mig mamma till Rusta och Bauhaus för att kika lite efter en ny väggfärg till mitt rum. Just nu är det en blommig tapet på ena väggen som jag är så trött på, resten av väggarna är det vitt vilket gör att det känns lite kallt. Vi hittade den här fina grå/beiga färgen på Bauhaus som heter "Klipphäll". Hoppas verkligen den blir bra! 

Men ja som sagt, det är mycket att göra i mitt rum innan jag kan börja måla haha. Så det var bara att sätta igång att rensa kläder. Blir typ illamående av hur mycket jag har och som bara tar plats, skulle behöva ha en bloppis - helst igår. Efter ett tag tröttnade jag och satte mig och kollade flygbiljetter till NY, hittade några väldigt bra till ett ganska bra pris som jag funderar på att boka så snart som möjligt. 

Och ja, det var typ det. Resten av kvällen så tog jag det bara lugnt och tittade på "Gift vid första ögonkastet" i sängen. Älskar det programmet och har nog följt senaste 4-5 åren haha.. Väldigt lugn helg men det har faktiskt varit skönt att bara få landa lite i "flytten" och få lite fixat hemma. 

Gillar

Kommentarer