Min helg i bilder

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hej fina ni! Har ni haft en bra helg? Min helg har varit väldigt bra och startade lugnt i fredags. Jag var och handlade lite på eftermiddagen, hämtade lite paket och sen tog jag det lugnt hemma resten av kvällen. Vi åt hemmagjord pizza till middag och sen myste jag och mamma framför Bridget Jones Baby som gick på tv. Tycker att den är väldigt mysig :-) 

I lördags åkte jag och mamma iväg till skogen för att plocka blåbär! Vi drog på oss stövlar och hade med oss små burkar att plocka i och faktiskt så hittade vi en del. Tycker att det är väldigt mysigt att plocka blåbär, man släpper liksom omvärlden lite och bara fokuserar på en sak. Sen är det ju skönt att vara i skogen lite också. En anledning till varför jag inte vill flytta in till stan än, jag uppskattar och behöver typ naturen runt mig för att bli lugn. Nu går jag ut med hunden och är i skogen flera dagar i veckan, vilket jag inte kan se att jag hade varit om jag bodde i stan.. Men allt har sina för och nackdelar antar jag :-) 

Från blåbärsskogen till kräftskiva!! Ewelina var snäll och hämtade upp mig hemma vid 15 och sen styrde vi mot Muskö där årliga kräftskivan höll plats. Vi har kört i 3 år nu och det är ett vinande koncept. Så kul att ha något roligt att se fram emot i slutet av sommaren! Vi åt kräftor, sjöng tills alla blev hesa, spelade spel och dansade massa. Så skoj och bra uppstyrt!!! Jag var hemma igen vid 12 när det började spöregns så det var skönt att krypa ner i sängen då <3

På söndagen vaknade jag upp utvilad och pigg vilket var underbart, haha. Åkte in till stan vid 11 och mötte upp den här bönan <3 Vi åt en brunch på Mahalo och pratade massor. Jag åker till NY snart så vi kommer inte ses på ett bra tag, så vi kramades hejdå länge!

Tröja - HÄR 

Efter vi sa hejdå kikade jag i lite butiker för att köpa hem några nödvändigheter inför resan. Testade även den här stickade tröjan som var väldigt fin till hösten! Snacka om att det blivit höst i alla butiker alltså, haha. Men nu börjar jag känna mig lite redo faktiskt :-) 

Klänning - Zara, väska och kofta - Nelly Trend

Eller okej, helt redo för höst är jag kanske inte för jag går fortfarande runt i sommarkläderna och älskar det hehe. Men det är ju fortfarande väldigt varmt ute trots att det inte är så soligt. Tar varje tillfälle att gå barbent! 

Väl hemma igen så tog jag det bara lugnt i några timmar vilket var skönt. Satte på mig myskläder och bara gjorde ingenting <3 Jag och F startade upp en Dropbox tillsammans där vi tänkte samla inredningsgrejer och inspiration till framtida lägenhet, så jag pysslade lite med det :-) Han får lägga in det han tycker är fint och jag det jag tycker är fint, blir spännande att se om vi har samma smak eller inte hehe. 

Vid 18 mötte jag upp Jossan för en promenad! Vi har inte hunnit setts på flera veckor och hade massor att ta igen, så det var mysigt. Vi gick ner till sjön en stund men tyvärr började det regna, så det blev inte så långt. Men skönt att ses iallafall! Resten av kvällen blev superlugn.

Har verkligen haft en perfekt helg med mycket kompis-häng och en blandning av både fest och lugn. Nu är jag redo för en ny vecka <3

Gillar

Kommentarer