Min helg i bilder

Så var det måndag igen! Jag har haft en riktigt riktigt bra helg och det känns som jag sagt så dom senaste helgerna? Vi har verkligen maxat våra helger på senaste så det känns som att vi måste sakta ner våras tempo lite haha, det kommer liksom inte gå att toppa varje helg.. Men men! I fredags möttes jag och F upp i East Village för att käka pizza på ett Motorino, ett litet pizzahak med gryyyym pizza. Dock var det sjukt högljutt där inne så vi blev halvt döva haha.. New Yorkare pratar VERY LOUD om man säger så. Efter varsin pizza och ett glas vin rörde vi oss hemåt och somnade rätt tidigt. 

I lördags var vi uppe rätt tidigt och gick och åt frukost på vårt nya favoritställe som ligger typ 5 minuter från oss. Masion Kayser heter stället och där hittar man enkla, supergoda mackor/frallor, gott kaffe och lite fräscha sallader! 

Vid kl 12 tog vi tunnelbanan ut mot Bronx och Yankee Stadium för att gå på en baseballmatch!! Så himla amerikanskt men så roligt! Vi hade varsin keps, åt massa friterad mat och bara kollade på matchen. Jag förstod inte supermycket haha, men det var en upplevelse verkligen och jag är så glad att vi gick :-) 

Vi var hemma igen vid 18 tiden och då var vi rätt trötta efter en heldag iväg. Så vi tog med oss lite öl upp på takterassen och spelade kort och yatzy medans solen gick ner. Helt magiskt! Det var varit närmare 30 grader hela helgen, och på kvällarna är det också sjukt varmt. Känns dock ganska okej att kunna sitta ute hela kvällen i bara en tröja (om ens det haha) den 20 september. 

Igår hade vi en ledig förmiddag/dag tillsammans så vi passade på att storstäda lägenheten och sen rörde vi oss ut på stan. Vi åkte ner mot Financial District och hittade ett nytt område vi aldrig sett förut. Kullersten, massa industriella småhus, uteserveringar osv osv. Ligger längst ner till höger om Brooklyn Bridge. Seaport District tror jag det hette. Ett nytt favoritställe!!! 

För precis vid området ligger nämligen vattnet och världens vy mot Brooklyn Bridge!! Vi hade planerat att gå och käka lunch på Malibu Farm som precis öppnat där nere, men eftersom det var rätt lång väntetid så tog vi varsin öl och hängde ute på "bryggan" i solen. Magiiiii alltså. Ibland slår det en att man bor här, fick sånt lyckorus. Vi fick till slut ett bord men fotade tyvärr ingenting. 

Resten av dagen gick vi lite på stan, handlade middagsmat för veckan och sen åkte vi hemåt. Blev en lång det ute på stan så vi var helt slut på kvällen. Vi lagade lite pasta och sen låg vi bara och kollade på Blacklist och Ex on the Beach Norge haha.. Ändå bra avslut på den här helgen <3

Gillar

Kommentarer