Min helg i bilder

Här kommer ett skepp lastat med bilder från kanske den sista sommarhelgen här i New York. Nu i veckan ska det bli lite svalare, men inte mig emot, än. Har iallafall varit magiskt att ha sommar fram till oktober. Jag har även haft en riktigt bra helg jag tycker att vi kikar på. I fredags mötte jag upp Alexandra vid 12 tiden, vi köpte med oss lite chips och bär och sen gick vi till Central Park. 

Där låg vi i solen verkligen hela dagen och bara njöt och pratade om allt och ingenting. Det är så himla härligt där, och precis vad jag behövde efter en vecka med kaos utanför oss med poliser och folk (pga FN mötena). Ser ni även att det börjar bli lite höstigt? Jag tror att det kommer vara helt magiskt om 1-2 veckor :-) Jag var hemma igen vid 18, då lagade jag middag och så hade vi bara en riktig myskväll <3
 

På lördagen vaknade jag och F upp vid 8 ungefär och hade en rätt lugn morgon innan han åkte iväg för att jobba. Jag gick upp på takterassen och la mig där i några timmar och solade vilket var så jäkla skönt alltså! Man får passa på att njuta :-) 

Vid 16-tiden så tog vi tunnelbanan ner till Seaport District för att spendera eftermiddagen och kvällen där. 

Blev iallafall en så mysig kväll!! Det var riktig tropisk värme och det var så mysigt att sitta där vid bryggan och se när hela staden blev mörk och glittrande. Vi promenerade lite, tittade på folk och bara tog det lugnt. Vid 20-tiden när det var mörkt ute så köpte vi med oss lite enkel mat och åkte hem. 

På söndagen var vi också uppe i tid, men fixade oss i lugn och ro och passade även på att städa lägenheten ordentligt. Vi har haft lite visningar här för kommande hyresgäster, så vi har behövt städa och försvinna från lägenheten några timmar ibland haha.. Men väldigt skönt att komma hem till en skinande lägis! Hur som helst, igår så åkte vi till Fabrique som öppnade för ett halvår sen här i New York. Hade faktiskt ingen aning om det, men efter min craving på svensk frukost så blev det ett givet val. 

Herreeegud så gott det var med en ost och skinkfralla med frön på. Och riktigt bra kaffe!! Mums alltså. Aldrig njutit så av en macka haha. Det var även väldigt lugnt där vilket jag gillade, och svenskar som jobbade. Mycket bra start på dagen! 

Resten av dagen så strosade vi bara runt i Meatpacking och West Village <3 Det var så varmt ute, men väldigt härligt sensommarväder. Det blev lite butiker, en enkel lunch på Tacombi och sen gick vi bara och tittade på alla fina hus. Vi var även inne på Apple och spanade in den nya Iphone 11. Herreeeegud vilken kamera, jag vill haaa!! 

Vid 16-tiden sa vi hejdå. Jag åkte hemåt och F åkte och jobbade ett par timmar. Köpte med mig tacos som vi lagade till middag på kvällen och sen blev det bara mys framför Blacklist innan vi somnade kl 22. Perfekt med en lugn och skön helg <3

Gillar

Kommentarer