Min helg i bilder

Lördag

Hej fina ni, har ni haft en bra helg? Vi har ju varit "lediga" hela förra veckna i princip och typ haft helg varje dag haha. En annorlunda vecka för oss som varit ifrån varandra i ett halvår och typ inte spenderat så här mycket tid hemma i Sverige tillsammans på... ja 2 år nu? Så sjukt och fortfarande lite overkligt, men såklart så mysigt. Ska försöka tänka ut vad vi faktiskt gjorde i helgen! I fredags fotade jag verkligen ingenting men då var vi en snabb sväng på IKEA för att köpa lite förvaring hem hit och på kvällen köpte vi bara sushi till middag och slappade framför tvn <3

I lördags (eller ja hela helgen!) var det ju maaaagiskt vackert väder ute så det enda jag vill var bara att komma ut ut ut! Vi åt en snabb frukost hemma och sen hämtade vi upp min mamma och Nelson och åkte ut till Ågesta för en lång promenad. Det var ju typ -9 och det kändes efter en timme kan jag säga haha. Vi hade tagit med oss kaffe i en termos och lite bullar men det gick knappt att sitta stilla 10 minuter innan vi alla höll på att frysa ihjäl, trots att vi hade massa kläder på oss. Alla utom Nelson, haha han är som en liten björnunge och älskar alla väder. Men det var iallafall hur härligt som helst att komma ut och röra på sig lite!

På eftermiddagen åkte Frank in till stan för att träffa sina kompisar på en middag, så då hade jag och Nelson en myskväll hemma. Vi gick några promenader, lagade middag, hade lite hemmaspa och kollade på serier. Tittar just nu på Dead to me på Netflix och jag gillar den, spännande men väldigt lättsam och rolig! <3

Söndag

På söndagen vaknade vi upp vid 9 utvilade (iallafall jag haha) och hade en lugn förmiddag hemma. Fick dom här liljorna av Jossan för snart två veckor sen och dom är fortfarande såååå fina. Frank mår dock dåligt av att dom doftar så starkt haha, men jag har dragit mig för att kasta dom.... Känns ju så vårigt och fint hemma!

Glömde tydligen fota lite under dagen men vi åkte iallafall iväg på lite ärenden till Bauhaus bland annat! Vi ska ju fixa lite smågrejer i köket så det höll vi på med hela eftermiddagen. Vi ska måla väggarna, sätta upp en hylla och bara fräscha till väggarna lite. När jag flyttade in i april så målade jag och mamma om hela lägenheten förutom köket, men det är ju lite fläckar och hål som vi vill ta bort och förhoppningsvis bara få en fräschare helhet i lägenheten :-) Får visa er sen!

Vid kl 19 hade vi bokat pizza på Ateljéns Pizza som äntligen har öppnat här i Enskede vid oss. Dom kör bara beställningar just nu, så vi fick ringa på dagen och sen hämtade vi upp dom genom ett fönster på kvällen haha :-) Men heeeeerregud vilka pizzor, kanske godaste jag någonsin ätit. Den med sobrasada, nötter och ruccola var fantastisk! Resten av kvällen blev bara jättelugn. Vi kollade på Farmen och Elitstyrkans hemligheter innan vi somnade tidigt <3 Hoppas ni också haft en fin helg!

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Så fina bilder och vilken mysig promenad!!!

nouw.com/louiseedling
Be_Creative
Be_Creative,
Lovely photos!
nouw.com/be_creative