Min helg i bilder

Vilken fantastisk vår-helg det varit! Nu känner man verkligen att det är vår på riktigt och att sommaren närmar sig. Pirr!!! Jag har haft en jättebra helg verkligen med en blandning av allt det bästa livet har att bjuda på. I fredags var jag inne en sväng i stan på förmiddagen för att handla en present. Sen köpte jag med mig en sallad hem som jag åt ute i solen.

Det var ju riktigt pangväder så när Frank kom hem från jobbet vid 18 så möttes vi upp och tog ett glas på Matboden i kvällssolen. Så mysigt ju :-) Sen köpte vi med oss varsin pad thai påvägen hem och kollade på Bäst i test. Älskar verkligen det programmet och David Sundin är typ den roligaste jag vet haha.

Sen blev det lördag och Sofia hade bjudit in till en brunch på relativt nyöppnade Jacquelines i stan. Vi var typ 7 tjejer + en hund :-) Sååå himla nice ställe och min frenchtoast + pommes var magiska. Vi satt där i några timmar innan vi gick vidare för lite mer drinkar. Jag rörde mig hemåt vid 19-tiden och tog det bara lugnt i soffan resten av kvällen.

På söndagen hade vi verkligen inga planer alls, utan vi var båda lite trötta efter en fullspäckad lördag. Vi vaknade ändå relativt tidigt och efter frukosten cyklade vi bort till Delselius för en kaffe och bulle. Sen var jag lite dåligt på att fota, men vi åkte iallafall hem till min mamma och lagade lunch där tillsammans med henne. Hon har ju en stor terass i bästa solläge så där satt vi och mådde gott :-) Det var så galet varmt att vi kunde sitta i t-shirt! Vi tog med oss Nelson hem och köpte även med lite fina blommor på vägen!

Kvällen var helt underbar. Jag är riktigt riktigt svag för vår och sommarkvällar och tycker att det är bästa tiden på dygnet :-) Vi köpte varsin pizza och satte oss i solen och åt. Första middagen utomhus och det var faaaantastiskt gott och trevligt! Sen gick vi bara en lång promenad medan solen gick ner och fåglarna kvittrade. Stanna tiden nu <3

Väl hemma kollade vi klart på Snabba Cash och sen somnade vi lite för sent haha. Vi fastnade verkligen och kunde inte stänga av haha, riktigt bra var den!! Så ja, det var min helg det. En perfekt sådan enligt mig! Hoppas ni har en fin måndag så hörs vi strax. Kram!

Gillar

Kommentarer