Min helg i bilder

I helgen har jag hängt typ oavbrutet med F (killen jag träffar haha) vilket varit sååå mysigt! Helgen startade med att vi i fredags köpte med oss mat hem till honom och gjorde hamburgare, såå gott var det verkligen! Efter det blev det film innan vi somnade rätt tidigt. 

På lördagsmorgonen tog vi en lång sovmorgon och sen fick jag stressa hem för att ta en dusch och byta om innan det var dags att vända och åka igen. Vi skulle nämligen på födelsedagsfest hos hans kompis som bor på Pampas Marina. Hur mysigt? Dom bor alltså på en husbåt eller vad man kallar det. Så sjukt tyckte jag, visste knappt att det fanns haha. Gungade lite men så härligt att sitta där till solnedgången! 

På söndagen ville vi hitta på något trots att vi var lite bakis och trötta. Så vi bestämde oss för att åka och köra minigolf! Kan ju faktiskt vara en av dom roligare aktiviteterna under sommaren haha, älskar det. 

Vi var på Brostugan och spelade, supermysigt ställe vid vattnet mellan Bromma och Ekereö om jag förstod det rätt! 

Tyvärr vann jag inte haha :-( 

När vi var klara med minigolfen tog vi en promenad över till Drottningholm och fikade lite utanför slottet! Väldigt mysigt! 

Blev även en promenad på baksidan av slottet där det fanns en helt fantastiskt stor allé och trädgård. Så himla fint var det, jättemysigt. Vi kände oss som riktiga turister haha. 

Tyvärr började det regna när vi var ute på vår lilla utflykt, så då åkte vi och handlade lite snabbt och sen åkte vi hem och värmde oss. F tvingade mig köpa nagellack, han har tjatat superlänge på att han ville testa måla mina naglar haha. Så det gjorde vi. Och jag fick lite manikyr :-)

Fint ändå ju! <3

Sen blev det en klassisk tacosöndag i följd av filmkväll med massa ostbågar och cola. Sen somnade vi gott vid 00. Världens mysigaste helg har jag haft verkligen! <3

Gillar

Kommentarer