Min helg och massa känslor

Inlägget innehåller en reklamlänk

Min vita tröja hittar ni HÄR, ni får 25% på den just nu såg jag - använd koden "ADORE" <3

Hej från världens sämsta bloggare. Lite ovant att jag uppdaterar på en söndag, men jag vill bara uppdatera er och tyvärr göra er besviken över det inte blir någon längre "Min helg i bilder" än detta inlägg. Hoppas det är okej! Min helg har varit sådär.. Igår var jag och Bianca ute och drack massa drinkar och hade en tjejkväll vilket var superroligt, men inser verkligen hur mycket ångest jag får av alkohol - oavsett hur mycket jag dricker och trots att jag inte gör något dumt. Hemskt är det, och jag blev iallafall påmind om varför jag inte går ut så ofta längre haha.. Så ja, gårkvällen var rolig men idag har jag inte mått så bra. 

Vet inte om det beror på att jag har min "vecka", men känner typ att flytten hem igen har varit lite jobbigare än jag väntade mig. Ni som flyttat hemifrån en gång vet nog känslan av att gå från att vara (typ) helt ensam och kunna göra vad man vill, till att helt plötsligt bara kunna vara i fred i sitt lilla rum och dela resten av huset med 4 andra personer som alltid är hemma och låter. Nä, det kliar i mig och jag behöver SPACE. Längtar så jag dör till New York nu, men sanning är nog att jag snarare längtar mer efter att bara få vara där F är. All respekt till er som har distansförhållande, för det är fan inte lätt. Vi har varit ifrån varandra i 2 dagar nu och jag saknar redan ihjäl mig. Låt dessa 3 veckor gå fort säger jag bara. 

Ja, som ni märker är det väldigt mycket känslor just nu och jag känner mig inte helt 100% på topp nu med två jobbiga omställningar. Ni får inte tycka att jag är för negativ :-) Ska försöka göra det bästa av dom här timmarna som är kvar på helgen genom att ha lite hemmaspa, äta massa gott och kolla på tv i sängen. Vi hörs mer i morgon med förhoppningsvis bättre energi. Kram på er och håll hårt i era nära och kära <3


Gillar

Kommentarer