Min helg + veckans planer

Hej vänner! Har ni haft en bra helg? Den här helgen har varit så skön verkligen, förutom bloppisen i söndags hade jag inga andra planer så jag har verkligen bara tagit det som det kommer. I fredags hade vi taco och myskväll hemma, och i lördags följde jag med F till Mos när han skulle jobba - men jag passade på att shoppa lite! På kvällen kom några vänner över till oss för middag och lite vin. Dock blev det rätt tidigt eftersom att jag skulle upp tidigt på söndagen! 

På söndagen var det ju dags för bloppis! Så himla kul att så många kom dit :-) Vi körde på mellan 10-12 och jag fick en hel del sålt vilket va skönt. Vid 12 så rörde vi oss därifrån och då behövde F åka till Mos igen för en snabb jobbgrej och vi passade på att äta lunch på Vapiano, ingen av oss hade ätit någonting innan under morgonen så vi var lagom griniga och hungriga haha.. Efter det åkte vi hem till mig och lämnade klädställningen och lite kläder som blev över från bloppisen och till sist åkte vi hem. Fullt ös hela dagen, så när vi kom hem igen så somnade vi 1 timme, såå skönt. Sen blev det bara massa mys framför tvn hela kvällen. Perfekt helg! Känner mig väldigt utvilad och taggad inför denna vecka nu :-) 

Mina planer för veckan: 

Måndag - Idag har jag bara åkt hem nu på morgonen och har inte så mycket planer. Jag har en del jobb att ta itu med och ett samarbete jag måste fota. 

Tisdag - Äta frukost med Bianca i stan och efter det bara hem igen och jobba. 

Onsdag - Veckans enda event. Ska till Polhem PR för att se lite inredningsnyheter och för att käka lunch. Ska bli trevligt och alltid kul att komma ut och socialisera sig lite hehe :-) 

Torsdag - Inga planer på dagen, men på kvällen ska jag och Amanda hem till Sofia i stan för en middag och massa tjejsnack! Ska bli så mysigt! Måste dock hem hyfsat tidigt för att... 

Fredag - .. Jag och Bianca åker till Köpenhamn! Ska bli så himla härligt att komma iväg på en liten tjej-mini-weekend :-) Vi är borta 1 natt bara och ska äta gott, strosa runt och shoppa. Så mysigt! 

Lördag - Köpenhamn! Kommer hem sent på kvällen. 

Söndag - Inga planer alls men förmodligen äta middag hos pappa på kvällen! 

Ha en fin vecka! Kram! <3


Gillar

Kommentarer