Min hudvård

Inlägget innehåller reklamlänkar från Lyko.se, Foreo.com, Sephora.se

Ni är många som frågat om min hy och vad jag använder för produkter! Jag har senaste åren varit rätt intresserad av hudvård och älskar att hitta nya produkter som funkar bra för min hy. Min hy blir alltid 10 ggr bättre på sommaren, så nu är jag väldigt nöjd med den men tror ändå jag har produkterna att tacka också såklart. Här nedan hittar ni steg för steg hur jag gör och vad jag använder för produkter dagligen :-) 

Ansiktsrengöring - HÄR / Foreo Luna 3 - HÄR / Toner - HÄR 

1. Varje kväll (när jag har smink) tvättar jag ansiktet med den här cleansern från Foreo. Den är helt magisk och jag älskar hur RENT ansiktet känns efteråt. Den är liksom rätt gel-ig men när det kommer i kontakt med vatten så blir den väldigt moussig och löddrar vilket för att det verkligen känns som att man får bort all skit! 

2. Foreo Luna 3 är min nya bästavän och den använder jag till cleansern ovan. Den rengör på djupet med vibrationerna och sin borste i silikon. Tyckter faktiskt att min hy känns bättre och får mer lyster så fort jag använder en rengöringsborste från Foreo. 

3. Som sista steg i rengöringsprocessen så använder jag den här tonern på en bomullspad för att få bort det sista. Gillar den här för att den känns inte så stark som många andra toners kan göra. Den är liksom lite återfuktande och luktar fräscht istället för alkohol typ haha.. Sköljer inte bort den! 

Foreo Luna 3 - HÄR

Ni undrar säkert vad det är för skillnad på alla olika Foreos som finns. Men denna är unik med sina extra mjuka och längre "silikonknoppar" för att göra det ännu lättare att komma åt på ett skonsammare sätt. Den här lila är även anpassad för känslig hy som jag har! Via deras app Foreo for you kan du koppla din Foreo till appen och därmed bestämma själv vilken nivå (finns 16 olika) på vibrationerna du vill ha och hur länge din rengöring ska vara. Dessutom går den såklart att ladda och på en fulladdning så räcker den till 650 (!!) användningar. Missade att fota baksidan på den, men där är det också en "massage"-sida för att massera in serum till ansiktet! :-)  

Foreo Serum - HÄR / The Ordinary serum - HÄR / The Ordninary olja - HÄR / Återfuktningskräm - HÄR

Sen är det dags för det roliga!! Serum och återfuktning. Jag vill bara säga att jag har rätt torr, känslig hy och alla produkter kanske inte funkar för alla, men dessa funkar för mig :-) 

Foreo serum - HÄR

Direkt efter jag rengjort ansiktet så använder jag det här serumet och masserar in det med min Foreo i ca 1 minut. Funkar självklart bra med fingrarna också! Men alltså WOW, det här serumet är magiii! Det lämnar ett sånt galet lyster på huden och är väldigt drygt, så det räcker med en halv pump till hela ansiktet! 

Serum - HÄR / Olja - HÄR

1. Serum: The Ordninary är ett ganska nytt märke för mig. Men älskar att det känns superlyxigt trots att produkterna är väldigt billiga. Serumet har jag nyligen köpt och det ska vara bra för att rensa bort orenheter och synliga porer. Jag har inga problem med finnar, men får ofta små små knotter och porer som är svåra att få bort. Jag hoppas att det ska hjälpa. 

2. Olja: Den här oljan är 100% organisk nyponfröolja och är så himla återfuktande. Den luktar lite speciellt haha, men jag är besatt av denna och har precis använt upp hela. Ska vara bra för att ta bort ärr och minska tecken på hudens åldrande. 

Dag & nattkräm - HÄR

Sista steget i min dagliga rutin är den här återfuktningskrämen från Filorga! Riktigt lyxigt märke och det känns på huden kan jag säga :-) Den är till för att minimera linjer, rynkor, torrhetslinjer och återfukta ansiktet på djupet. Jag som har väldigt torr hy och lätt får torra linjer älskar denna. Den fyller liksom ut och känns fyllig. Väldigt dryg så lite produkt räcker långt. 

Sleeping mask - HÄR 

Känns mitt ansikte extra torrt så applicerar jag den här nattmasken i hela ansiktet. Det är en "aqua bomb" så den ger riiiiikligt med fukt och man vaknar upp med riktigt lystrig och fräsch hy dagen efter. Älskar att den är gel-ig i konsistensen utan att liksom bli kladdig och fastna på kudden.

Foreo UFO - HÄR / Glow addict ansikstmasker - HÄR / Youth junkie ansiktsmasker - HÄR

Hemmaspa när det är som bäst! Den här lilla rosa prylen ger dig en ansiktsbehandling hemma på 90 sekunder <3 Du tar alltså en ansiktsmask från någon av dom två kartongerna och lägger på "UFO", sen startar du den via appen och den pulserar, blir varm, kyler ner och gör att man får ut det bästa av ens ansiktsmask. Känns så lyxigt att göra någon gång i veckan :-) 

Gillar

Kommentarer