Min hudvårdsrutin

I samarbete med Cetaphil 

Känns som att jag typ aldrig skrivit om min hudvård här på bloggen? Eller hur? Vet faktiskt inte varför. Men när jag tvättar ansiktet vill jag att det ska gå fort och framförallt kännas rent, och helt så få steg som möjligt haha. Jag har nu under några veckor i samarbete med Cetaphil fått testa ut några produkter och det är 2 st av dem som jag fastnat för och nu mer använder dagligen. Min hy har verkligen blivit mer och mer känslig under det senaste året och speciellt under vinterhalvåret, så jag är väldigt glad att jag hittat dessa två produkter som ärligt funkar superbra på mig. Varje kväll tvättar jag ansiktet, oavsett om jag sminkat mig eller inte! Och såhär enkelt är det:

1. Tvätta ansiktet med Cetaphil "Gentle Skin Cleanser" (länk!) som är anpassad för torr och känslig hud. Det jag gillar med denna är att den känns så mild för ansiktet, samtidigt som den verkligen rengör allting. Det värsta jag vet är liksom rengöringar som gör att man fortfarande känner sig lite smutsig och oljig efter. Men nepp, inte det problemet med denna! Allt smink försvinner enkelt vilket är så skönt.

2. Återfukta ansiktet med Cetaphil "Facial Moisturizer" (länk!) som även denna är anpassad för känslig och torr hy. Mitt absoluta favoritsteg! Klarar mig inte utan den här ansiktskrämen. Den innehåller vitamin E och absorberas så snabbt trots att den är ganska "fet". Den sjunker liksom in i ansiktet väldigt lätt utan att kännas tung på huden. Love it! Antar att jag inte är den enda som får sjukt torr hy under vinterhalvåret. Då kan jag verkligen tipsa om denna!

Och ja, svårare än så var det inte :-) Det känns självklart givet för mig att jag står för allt jag skriver och rekommenderar, trots att det är ett samarbete. Och det kan jag verkligen med dessa produkter och kan rekommendera alla med torr och känslig hy att testa dem. Alla produkter går att köpa på apotek och Åhléns!"Gillar

Kommentarer