Min hy just nu

Inlägget innehåller reklamlänkar

Olja - HÄR / Aloe Vera dagkräm - HÄR / Dagkräm - HÄR / Nattkräm - HÄR 

(produkter jag använder dagligen i min hudvårdsrutin! Älskar dessa produkter. För dagkräm, så använder jag båda dom i mitten, lite vad jag känner för. Den blå är mer "lätt" och den andra mer återfuktande)

Vet ni vad jag är väldigt glad över? Hur bra min hy har blivit på senaste månaderna. Jag tror jag aldrig haft så bra hy som jag har nu, och varje gång jag tvättar ansiktet säger jag till F "kolla min hyyyy" haha.. Jag har aldrig haft stora problem med min hy, men haft lite små prickar här och där. Typ knott. Och en del porer. Tror det har varit för att min hy har varit väldigt torr, och för att jag bytt produkter hit och dit. 

Men sen märker jag verkligen att min hy blir så mycket bättre när jag får lite D vitamin och är i solen. Ni känner säkert igen er? Sen äter jag inte längre lika mycket skräpmat och dricker alkohol som i vintras typ haha. Men främst tror jag fan att det är min nya ansiktsolja jag har använt i några månader nu. Den kommer ifrån Miranda Kerr's egna märke "Kora Organics". Det är en typ "glow face oil", och den är MAGISK. Använder den antingen själv som den är, men oftast blandar jag i några droppar i min dag/nattkräm (minst en gång om dagen). Bästa jag någonsin testat, och gör min torra hy riktigt återfuktad! Tips tips! <3 

Gillar

Kommentarer