Min julhelg

Hej fina ni! Efter en liten jul-paus är jag nu tillbaka. Har ni haft en bra julhelg? Min har varit väldigt lugn och skön! I torsdags på julafton vaknade jag upp till frost och sol! Alltså äntligen!! Det kanske var den finaste dagen det här året? Iallafall senaste höst och vinterhalvåret. Så välförtjänt! Jag, mamma och Nelson tog med oss lite fika och gick en lång promenad i Ågesta. Alltså det var så galet vackert där, helt glittrande vitt av all frost. Magiskt sätt att starta julafton på!

Själva julfirandet blev ju lite annorlunda i år, och ska jag vara ärlig så har jag haft en del ångest. Just julen tycker jag har känts som en jobbig högtid senaste åren. Men vi fick göra det bästa utav det. Det firades iallafall med mamma och pappa med lite jullunch och sen åkte jag hem till mamma där jag var hela kvällen och bara tog det lugnt.

Tidigt på juldagen bilade jag och mamma (och Nelson) ner till Kalmar för en helg! Min bror och hans flickvän flyttade ju ner dit i höstas så det var väldigt mysigt att komma iväg för några dagar och få se hur dom hade det! Jag har typ aldrig varit i Kalmar innan, men blev positivt överraskad över stan. Så sjukt mysig och väldigt vackert att den ligger precis vid havet. Vi gick lååånga promenader i solen, fikade, bara myste hemma och hade en liten mini-jul där vi bytte julklappar osv. Så mysigt! Igår var det riktigt tråkigt väder och nästan storm, så vi valde att åka hemåt ganska tidigt och jag var hemma vid 16-tiden. Då tog jag bara en lång dusch och hade en lugn kväll hemma.

Det känns nästan som att jag tappat koll på dagarna nu haha, och har fått kolla kalendern flera gånger. Men idag är det iallafall måndag och en riktigt grååå sådan. Jag sov ut till halv 10 och ska nog bara ta det lugnt idag. Gå och handla lite mat, packa upp och jobba någon timme. Det får bli ett par lata och lugna mellandagar nu, men det är ju så det ska vara tycker jag. Hoppas allt är bra med er, kram <3

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Gud så mysigt 😍

nouw.com/emelivet