Min lägenhet: Lampor

Inlägget innehåller reklamlänkar

Golvlampa - HÄR 

Den här golvlampan är jag så satans nöjd med alltså. Tycker att den är sjukt snygg och lite annorlunda. Dessutom ger den ett väldigt fint och mysigt ljus. Var rädd att den skulle se lite för stor ut först, men eftersom jag har rätt högt i tak så passar den ändå in! Gillar att lampskärmen är i linne och att sladden och "ställningen" är i svart vilket ger lite kontrast då det annars är rätt ljust här hemma. Finns även i en ännu högre modell för er som föredrar det! 

Taklampa - Lampverket 

Och här har vi min taklampa som jag också älskar! Var ute efter en sån här stor, och vit lampa så blev superglad när jag hittade den hos Lampverket som säljer såna här handgjorda lampor i massor av olika former. Tycker den ger ett väldigt mjukt intryck och det var det jag ville ha eftersom jag har både sovrum/vardagsrum i samma del :-) Den ska bara sättas upp lite snyggare i mitten och med en större lampkopp! 

Bordslampa - HÄR 

Och så det senaste tillskottet i lilla lampfamiljen! Den hittade jag idag för 349:- vilket jag tycker var ett rätt bra pris. Gillar att skärmen är i glas och "foten" är i trä i valnöt. Älskar lite mörkare trä. Den ger verkligen ett så mysigt ljus och jag längtar efter att tända den ikväll. Små ljuskällor gör verkligen mycket för ett hem enligt mig! Dock har jag inte riktigt bestämt om den ska stå här, vid tv bänken eller kanske på framtida nattduksbordet. 

Gillar

Kommentarer