Min lilla helg

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jacka - HÄR

Så var den här helgen slut! Den har faktiskt känts väldigt lång då F's föräldrar varit här i en vecka och vi har fått så himla mycket gjort. Men det har varit roligt! Vi börjar med fredagen då jag var hemma och jobbade hela dagen. Runt 18 tiden gick jag till 5th Avenue och lämnade tillbaka en jacka och köpte den här ovan istället. Mysig va? Kylan kom som ett brev på posten den här helgen så det känns som ett bra köp! Den är dock slut på hemsidan, men kan hojta när den kommer in igen. 

Väska - HÄR / Jacka - HÄR

Kikade även i lite fler butiker och blev kär i dom här plaggen! Så galet snygga. Och hur gosig är inte jackan? Ser väldigt varm ut dessutom. Hur som helst! På vägen hem handlade jag lite middag och F var kvar på jobbet till sent på kvällen så jag var solo fram till 22 ungefär. Blev en väldigt lugn kväll alltså <3

På lördagen var det dags för lite äventyr! Vi mötte upp F's föräldrar vid 10 ungefär och gick bort till Times Square där vi hoppade på en sån här turistbuss för en liten tour. Vi hade väldigt tur med vädret, det var 15 grader och strålande sol! 

Det var faktiskt så himla mysigt att åka dom där bussarna. Vi åkte ner igenom hela downtown och fick se typ allt på väldigt kort tid. Perfekt om man är här i några få dagar bara. Dessutom kan man ju hoppa av vid vilket stopp som helst. Vi gick av vid Meatpacking och tog en lunch på ett pizzaställe som heter Brunetti. Det var så gaaalet gott alltså! Vi var hemma igen vid 16 tiden och då tog vi det lugnt i ett par timmar! 

Sen blev det en ganska sen middag på Hard Rock Café för att det var deras sista kväll här. Väldigt mysigt, jag åt deras fajitas som är goda! Sen somnade vi på en gång efter en lång dag. 

Och så blev det söndag.. Vi började dagen med att storstäda lägenheten då vi skulle ha visning på eftermiddagen. Sen gick vi ut på stan och mötte upp F's päron. Det spöregnade och vi kunde ju inte heller vara hemma så vi satte oss på ett café i någon timme och fikade. Jag tog årets första varm choklad och det var så gott haha :-)  

Vid 18 var det dags för päronen att åka hem till Sverige och det kändes väldigt tomt faktiskt. Vi har haft besök här nu i över 2 veckor, och det har varit fullt upp dygnet runt. Och självklart blir man påmind om hur långt borta man faktiskt är från familj och vänner. Speciellt en grå söndag som denna. Men vi gjorde det bästa av kvällen och hade lite hemmaspa och tände massa ljus. Så himla mysig helg och det har varit kul att få hänga mer med min lilla "extrafamilj" och turista i New York. Nu är jag dock väldigt redo för att komma tillbaka till rutiner här igen! Hoppas ni haft en fin helg <3

Gillar

Kommentarer