Min måndag

Såhär vackert var det när jag var ute på en promenad i förmiddags! Det får gärna komma liiiite mer snö till, men annars är vädret helt perfekt nu tycker jag :-) Har dessutom haft en super-måndag så jag är bra på bra humör. Sov för en gångs skull riktigt bra inatt så för första gången på 10 dagar kände jag mig ordentligt utvilad när jag vaknade. Vad lite sömn och sol kan göra! Startade iallafall veckan med jobb, en lång dusch och en promenad i vinterlandet innan jag åkte in mot stan. 

Hade nämligen klipptid hos Cassandra (@juvashairstyle) för att fräscha upp barret. Vi la i lite fler slingor för att få bort den mörka utväxten jag fått. Brukar inte klaga på utväxt, men på senaste har jag bara känt att hårfärgen runt ansiktet varit lite för mörk (känner mig dubbelt så blek då haha) och ville att den skulle matcha mina ljusare, solblekta längder. Så nu gjorde vi lite balayage-style för att få en lite ljusare helhetskänsla men ändå behålla min naturliga bottenfärg. Sen gjorde vi det liiite kallare också, men ville ändå behålla mina beiga/guldiga slingor. Tycker min hudfärg kommer fram bättre då. Klippte även bort dom värsta topparna! Ett helt repotage om mitt hår haha, men ni brukar ju alltid vilja veta exakt hur jag fixar mitt hår hos frisören :-) Ett måste för mig är att ha lite ljusare i luggen så ansiktet ramas in, och även behålla min naturliga bottenfärg. 

Cassandra är iallafall så grym och jag är galet nöjd. Känns så så fräscht och friskt nu. En riktigt lyxig måndag och start på veckan. Jag var färdig vid 16 ungefär och kom hem för en stund sen. Nu ska jag bara äta middag och sen ta det lugnt resten av kvällen. Kram på er <3

Gillar

Kommentarer