Min midsommar 2020

Om min midsommar var så fantastisk som den ser ut? Svar JA! Herregud vilken härlig och lång midsommarhelg jag har haft! Åkte som sagt med ett stort gäng ut i skärgården till Brottö redan i torsdags för att fira på F's kompis landställe. Det är så magiskt fint där ute och vädret den här helgen har ju varit helt oslagbart, inte ett enda moln. Vi har verkligen haft en klassiskt och drömmigt firande med 5 kamp, goda måltider, bakat jordgubbstårta, badat massor, sett solnedgångarna vid vattnet, festat, åkt båt, gjort kransar och allt som hör till.

Två av kvällarna tog vi även båten till en sjökrog i närheten där vi åt middag och drack rosé i kvällssolen. Perfekt när man inte orkar laga middag och fixa hemma haha. Nej, men det var verkligen så himla roligt och stämningen har varit på topp! Det här helgen var verkligen precis vad jag behövde och jag är glad att jag lagt ifrån mig telefonen och fått känna mig riktigt ledig och avslappnad på länge. Älskade sommar, du är underbar <3

Igår var det dags att åka hemåt mot stan och det var en sorglig stund haha. Jag hade kunnat stannat bra mycket längre och oj vad man gärna hade haft en egen stuga den här sommaren. Jag åkte båt med killarna hela vägen till stan vilket tog ca 2 timmar, men det var SÅ härligt att bara ligga och guppa på vågorna, titta på båtar och njuta av den friska luften och solen. Väl hemma vid kl 19 var jag helt slut, det enda jag orkade göra var att köpa pizza och sen la jag mig i sängen tidigt och somnade som en stock.

Känner mig så lycklig efter den här helgen, men också lite tom nu såhär i efterhand. Efter att ha bott med 10 pers och haft full rulle med somriga aktiviteter hela dagarna så känns det väldigt ensamt här i lilla lägenheten en måndag. Hade gärna spolat tillbaka tiden och gjort allt igen haha men man får vara glad för minnena vi skapat! Kommer kolla tillbaka på den här helgen lääänge <3 Hoppas ni haft en fantastisk helg och midsommarfirande!

Gillar

Kommentarer

Sophiehelena
Sophiehelena,
Man blir ju avis hur mysigt du hade det 😍
nouw.com/sophiehelena
Jenniesh
Jenniesh,
Guud vilken dröm helg 🥰
nouw.com/jenniesh
Sara
,
Så mysigt! Vart kommer den vita sweatshirt med fjäril på ifrån?
tovewaldemar
tovewaldemar ,
Den är från Topshop!☺️☺️
nouw.com/tovewaldemar