Min onsdag

Inlägget innehåller reklamlänkar

Herregud vad varmt det blev igen!! Jag svettas liksom från morgon till kväll nu för tiden haha.. Jag vaknade vid 9 i morse och en timme senare var jag påväg ner till sjön. Det är en promenad på typ 20 minuter, så jag var lagom varm när jag kom fram. Där låg jag iallafall själv i typ 3 timmar och bara tog det lugnt, och badade en gång. Väldigt skönt och fridfullt! Så underskattat att gå och sola själv haha. 

Överdel - HÄR / Underdel - HÄR


När jag kände mig nöjd och belåten av solen så gick jag hemåt och lämnade lite packning och åkte sedan och kikade i lite butiker. Hur fantastisk fin var inte den här bikinin? Blir väldigt glad av den!! Den var på halva priset och fanns även i blå/randigt. Gillade dock denna i rött mera! 

Ögonbrynsfärg - HÄR / Vaxremsor - HÄR


Sen blev det lite nödvändigheter! Sånt är tråkigt att lägga pengar på, men bra att ha. Mina ögonbryn har blivit väldigt solblekta, speciellt ”runt om”. Så dom tänkte jag färga ikväll, och sen innan Palma igen :-) och sen vaxremsor! Bästa grejen alltså. Jag blir så jävla trött på typ röda prickar runt bikinilinjen + att det gör så ont att raka ofta (vilket jag känner att jag vill göra under sommaren). Så innan resor eller sommaren så brukar jag alltid köpa just dessa från Veet som är grymma! Det gör svinont men det är sååå värt att slippa raka bikinilinjen, och få röda prickar. På mig håller det sig lent och fint i typ upp till 6 veckor. Guld! Använder även på benen också men inte lika noga. 

Den här skjortan fyndade jag också på rean! Hur fin med pastellfärgerna i blått, rosa och gult? Perfekt med ett par sandaler och ovanför en bikini när man ska till stranden! Den kommer från Carin Wester (köpt på Åhlens) och var nedsatt 60%. Tycker att den gjorde sig väldigt fin till min nya väska jag visade er förra veckan, den kommer från Zara btw. 


Nu är jag hemma igen och tänkte jobba i några timmar innan jag kopplar av för kvällen. Längtar efter att få ta en iskall dusch och sen laga lite lax till middag :-) Kram på er <3Gillar

Kommentarer