Min onsdag

I förmiddags åkte jag in mot stan vid halv 11 ungefär för att gå förbi Polhem PR som hade bjudit in på lite glöggmys! Åh vad juligt och gott det var med saffransbullar, pepparkakor och glögg. Fick sån stämning med snön utanför också :-) Efter att vi hade fikat så fick vi även spana på lite plagg och välja ut våra favoriter! Så lyxigt <3 Jag hittade superfina saker och en ny BUS från St. Tropez som jag verkligen behövde. Perfekt inför imorgon då jag åker.

Efter eventet så strosade jag och Bianca runt på stan lite och tog en lunch på Reload och pratade ikapp. Vi har inte setts på typ 2 veckor så vi hade en del att prata om! Mysigt. Var väldigt vintrigt klädd idag, pälsen från Dry Lake fick åka på eftersom att det var -5 när jag åkte hemifrån!

Vid 15 tiden rörde vi oss hemåt. Och alltså kolla!! Det är så fantastiskt vackert ute just nu med all frost över alla träd och solen som lyser igenom. Såhär får vintern gärna vara, lite mer snö bara sen är jag nöjd :-) Sen jag kom hem har jag iallafall hunnit laga lite middag, packat, duschat och sådär. Vill gärna bli klar med allt innan kl 20 så jag bara kan landa i soffan och kolla på Bonde Söker Fru! Planet går 11.30 imorgon, såå skönt att slippa gå upp mitt i natten <3


Gillar

Kommentarer