Min onsdag

Inlägget innehåller reklamlänkar

Min fina tröja hittar ni HÄR.

Imorse åkte jag och mamma in till Bondegatan på Söder för en lyxig frulle på Pom & Flora. Eller ja, jag bjöd mamma emot att hon hjälpte mig med lite jobb haha.. Men väldigt mysig start på dagen! Det är ju även hundvänlig så Nelson fick också följa med, han älskar att följa med och ligger bara och tittar på folk <3 Vi delade på en julig gröt, deras bananasplit yoghurt och sen en avo-macka. SÅ gott verkligen. 

Haha när vi kom in och stod och beställde stod det en tjej bredvid som jag bara kände igen så väl, men förstod inte vem det var förrän hon skulle beställa och börja prata engelska. Det var nämligen Hannah Baker från 13 reasons why. Hon såg verkligen exakt ut som i serien (så vacker) och satt ensam och åt frukost med stora hörlurar på. Det var nästan som att se ett spöke haha. Men väldigt coolt och jag blev starstrucked som vanligt hehe. Trodde det var i NY man skulle se kändisar, men tydligen inte haha. 

Så nöjd över mitt hår, känns så fräscht med lite ljusare slingor och ordentligt klippta toppar! Tycker även Nelson är som finast nu, när han har "mellanlängd" på pälsen. Får ofta frågor om vad han är för ras, och han är en cockerpoo. Blandning av mellanpudel och engelsk cockerspaniel. 

Efter frukosten så hjälpte mamma mig att fota lite inför ett samarbete och sen vi kom hem vid 12 har jag suttit oavbrutet med det fram tills nu. Hade en deadline som jag var lite stressad över, men nu när det är klart känns det skönt. Nu ska jag hoppa in i en dusch och byta om. Ikväll ska jag äntligen träffa Jossan och catcha upp och ha en tjejkväll! Vi har inte setts på över 3 månader så det ska bli roligt! <3

Gillar

Kommentarer