Min onsdag i bilder

I morse väckte F mig när han gick till jobbet så jag var vaken vid 7 redan. Det tog emot lite men så fort man fått på sig lite kläder och bäddat sängen så känns det faktiskt så skönt att vara uppe. Jag passade på att beta av lite jobb samtidigt som jag hade på ”Jakten på en regering” i bakgrunden och försökte hänga med i alla partiledarnas presskonferenser. Men blev inte mycket klokare av det tyvärr, väntade på att Jonas Sjöstedt skulle släppa fram regeringsförslaget men förstod typ aldrig om han gjorde det eller om han sa nej? Wow vad den här valrörelsen bara gjort mig ännu mer förvirrad och trött.

Vid 11 började jag fixa mig lite inför dagen då jag skulle in till stan för en lunch och ett event!

Jag mötte upp Andrea och Bianca och så åt vi en lunch på 1889 i Moodgallerian! Det var mysigt att få snacka av sig lite och träffa Andrea som jag sällan träffar nu för tiden. Vi pratade om allt från lägenheter och flytt till sociala medier och hur ytligt allt kan kännas ibland. Så skönt att ventilera med några som jobbar i samma bransch och förstår en.

Efter några timmar så rörde vi oss mot eventet vid Fridhemsplan och oj vilket snöoväder som drog in från ingenstans. Jag blev dock glad, hoppas att snön håller i sig, men låter typ redan som att det regnar på mitt fönster utanför haha.. Fail. 

Det var alltså Vass som höll i ett Sephora event där vi fick kika på vårens alla skönhetsnyheter! Väldigt kul för mig som gillar smink och hudvård :-) Vi hittade iallafall såå mycket fint, framförallt många fina paletter från Tarte, Nars och Natasha Denona.

Och goodiebagsen alla fick med sig hem var fan inte nådiga alltså haha, helt proppfulla med godsaker. Tack <3<3

Lite av det som hängde med i goodiebagen hem, och även en ny mössa jag hämtade ut. Den kommer från Samsoe Samsoe och är lite blå/grå. Perfekt till snöovädret!

Två grejer som nog blev mina favoriter!! Blev så glad för Shape Tape concealern från Tarte som vi fick testa ut i vår egna färg. Hört så sjukt mycket bra om den så mina förväntningar är väldigt höga :-)

Blev helt slut när jag kom hem, så låg och vilade lite och njöt av att vara hemma i vår mysiga lägenhet haha. 

F hörde av sig och sa att han blir sen så det blev bara lite tomatsoppa och en avokado till middag för mig. Det gick fort och det var gott. Nu är myskläderna på och F borde komma hem snart, så nu checkar jag ut. Kram på er <3


Gillar

Kommentarer