Min pinterest - inredning

Inlägget innehåller reklamlänkar

Bilder lånade från Pinterest

Fåtölj i trä - HÄR / Taklampa bubblor - HÄR / Kopp - HÄR / Vas - HÄR / Rosa sammetskudde - HÄR / Grå kudde - HÄR / Pläd - HÄR / Grön fåtölj - HÄR / Pinnstol i trä - HÄR / Beige kudde - HÄR / Ljusstake - HÄR / Påslakan linne - HÄR / Puff - HÄR / Bord - HÄR

Alltså näää.. När jag är sjuk så går mitt huvud ofta på högvarv när jag ska sova och jag känner mig inte alls lika lugn som annars. Så inatt satt jag och höll på med Pinterest och inredde mitt framtida hem i huvudet typ haha. Det var iallafall roligt att få massa inspiration! Några av bilderna har jag samlat här uppe, typ så ser mitt flöde ut :-) Det är mycket ljusa färger, linne, trä och gröna plantor. Besatt av det! Och snacka om att det var roligare/enklare att göra ett sånt här collage när jag hade alla bilder i bakhuvudet. Vill ju bara beställa hem allt. 

Om ni gillar såna här inlägg så får ni gärna trycka på hjärtat nere i hörnet. Så kanske jag göra ett liknande fast med mode eller skönhet. Det känns roligt att göra för att det verkligen kommer från "hjärtat" och är liksom verkligen det som jag har i huvudet just precis nu och sånt jag själv vill klicka hem eller ha. Jag tycker iallafall att det är väldigt roligt att se andras inspiration till inredning/kläder liksom :-) Typ som kvällens avsnitt av Wahlgrens Värld haha, dog för det. 


Gillar

Kommentarer