Min Pinterest: Skönhet

Inlägget innehåller reklamlänkar

Såhär ser min Pinterest ut när det kommer till skönhets-mappen! Mycket bilder på blonda hår, men ni vet ju min obsession om ett långt blont hår haha... Men även mycket naturliga sminkningar med fokus på glow, rouge och bryn typ. Önskar verkligen att jag hade lite mer fylligare bryn naturligt, och även att jag var bättre på att sminka mig såhär naturligt. Meeen, man vill väl alltid ha det man inte kan få? Lite hemskt ju. Hur som helst! något jag tycker är roligt är att testa nytt när det kommer till hudvård, smink och hårvård. Är nog rätt lättsåld också haha. Här nedan har jag samlat lite höst-inspo när det kommer till skönhet. 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR / 10. HÄR / 11. HÄR / 12. HÄR / 13. HÄR / 14. HÄR / 15. HÄR 

På min önskelista: Jag blir så sugen på att uppdatera min smink/skönhetsväska så fort det blir höst. Men det är ju inte så konstigt när ens hy förändras och får andra behov. Jag blir tex väldigt torr i hyn, och som alla andra så försvinner ju brännan rätt fort efter sommaren - så en ny foundation vore bra. Hört massa bra om nr 9 från Hourglass. Gillar att den kommer i ett "stick". Sen är jag även sugen på parfymen! Faktiskt en tjej som handlade av min på en bloppis i våras som hade denna, hon luktade sjukt gott och jag var tvungen att fråga vad hon hade för någon! Och denna var det :-) 

Mina skönhetstips inför hösten: Mitt största tips är väl BUS! Haha, känner mig sällan så fräsch som när jag bus:at mig. En quick-fix helt enkelt. Använder som sagt alltid från St Tropez, men blir lite sugen på att testa Ida Warg's som är betydligt billigare. Sen måste jag även tipsa om ett silverschampo (nr 11) som är typ det bästa jag testat än så länge! Alltså wow. Dock får man vara snabb, för det värkar väldigt fort. Och letar ni efter en setting spray så måste ni testa den här ovan från NYX. Den är så jävla bra. 

Frågor till er: Sen vill man ju självklart testa lite nytt också!! Så tänkte bara fråga er om det är någon som har testat det hypade hudvårdmärket The Ordinary? Produkterna ser ju sjukt lyxiga ut (nr 4) men priserna är faktiskt väldigt bra. Så jag är sugen på att testa! Och har ni testat Ida Wargs brun utan sol? Är den bra? 

Kram på er <3


Gillar

Kommentarer